Υπόθεση Λιγνάδη: Η κατάθεση της 40χρονης ηθοποιού που οδήγησε στη σύλληψη

«Ένας από τους ανήλικους προσπάθησε να αυτοκτονήσει»

Η κατάθεση της γυναίκας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σοκαριστικά είναι τα όσα κατέθεσε στον εισαγγελέα η 40χρονη γυναίκα, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ρένος Ρώτας: «Το μόνο που χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες»

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr η γυναίκα αυτή, με την οποία ο γνωστός σκηνοθέτης – ηθοποιός φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό για πολλά χρόνια, αποκάλυψε πως ένα από τα ανήλικα θύματά του είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. 

Η γνωριμία με τον Λιγνάδη

Η 40χρονη σήμερα ηθοποιός κατέθεσε πως γνωρίστηκε πρώτη φορά με τον κατηγορούμενο το 2000, όταν εκείνη σπούδαζε εκεί κι εκείνος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Εδουάρδος Β΄».. 

Δημήτρης Λιγνάδης: «Είμαι αθώος» - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Ο γνωστός σκηνοθέτης – ηθοποιός την πλησίασε και της έκανε κομπλιμέντα. Παράλληλα την κάλεσε να τον συναντήσει το βράδυ σε ένα κλαμπ που θα πήγαινε με τους ηθοποιούς της παράστασης και της έδωσε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. 

Οι δικαστικές αρχές αναμένουν νέες καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η 40χρονη αναφέρει πως πήγε όντως εκείνο το βράδυ να τον συναντήσει κι εκεί ο Λιγνάδης της είπε να παρατήσει τις σπουδές της και να πάει να ζήσει μαζί του για να τη βοηθήσει να γίνει ηθοποιός, ενώ της είπε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. 

Γνωστή ηθοποιός κατέθεσε για τον Λιγνάδη- «Το έκανα γιατί είμαι μάνα»

Μια εβδομάδα αργότερα όντως πήγε στην Αθήνα και τηλεφώνησε στον Δ. Λιγνάδη, με τον οποίο συναντήθηκε στο Πεδίον του Άρεως. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να πήγαν στο σπίτι του κι εκεί προσπάθησε να τη φιλήσει, αλλά εκείνη τον απέφυγε και τελικά τη φίλησε στον λαιμό. 

Οι εξετάσεις για να γίνει ηθοποιός

Για τρία χρόνια η 40χρονη σήμερα γυναίκα δεν είχε συναντήσει τον κατηγορούμενο. Αποφάσισε όμως να δώσει εξετάσεις στην επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού για να γίνει ηθοποιός κι εκεί τον ξανασυνάντησε, καθώς ήταν μεταξύ των εξεταστών. 

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη- Θα ζητηθεί νέα προθεσμία

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι τον πλησίασε να του μιλήσει και τότε ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να τη θυμήθηκε και να τη φλέρταρε ξανά. 

Στη συνέχεια ξεκίνησε να έχει τηλεφωνική επαφή μαζί του και τον Μάρτιο του 2004 είχαν την πρώτη ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. 

Αναστασοπούλου: Απαντά σε όσους την κατηγορούν που γνώριζε για τον Λιγνάδη

Μετά από αυτό όμως,  ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, όπως φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα, έγινε ψυχρός, απότομος και άρχισε να απομακρύνεται. Έκαναν τρεις μήνες να ξαναμιλήσουν και μετά από αυτό το διάστημα συνέχισαν να έχουν ερωτική σχέση με τη συναίνεσή της. 

Οι ανήλικοι και η καταγγελία για απόπειρα αυτοκτονίας

Η μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε επίσης πως καθ’ όλη τη διάρκεια που συναντούσε τον Λιγνάδη στο σπίτι του, έβλεπε να τον επισκέπτονται ανήλικα άτομα και ότι ένα από αυτά, ηλικίας 16 – 17 ετών είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καταναλώνοντας πολλά χάπια. 

Όπως αναφέρει το ίδιο παιδί το είχε φέρει ο Λιγνάδης τον Δεκαπενταύγουστο του 2004 σε νησί του Αιγαίου, όταν και την επισκέφθηκε. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Στη δικογραφία κατάθεση και από τραγουδιστή- ηθοποιό

Εκεί οι δυο τους κολυμπούσαν στη θάλασσα γυμνοί, κάποια στιγμή τσακώθηκαν άσχημα και ο ανήλικος της εκμηστυρεύτηκε ότι δεν είναι 19 ετών, όπως τον παρουσίαζε ο σκηνοθέτης, αλλά 16 και πήγαινε σχολείο. 

Την επόμενη φορά μάλιστα που συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο στο σπίτι του στις αρχές του 2007, βρήκε εκεί ένα άλλο ανήλικο αγόρι. Ο Λιγνάδης την πήρε αμέσως μέσα στο δωμάτιό του, γδύθηκε και της ζήτησε να κάνουν έρωτα. Φέρεται να της είπε όμως πως για να ολοκληρώσει θα έπρεπε να συμμετέχει και ο νεαρός που ήταν έξω στο σαλόνι. 

Λιγνάδης: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου επικίνδυνο, ούτε εξαπάτησα κανέναν»

Η γυναίκα αρνήθηκε κι έφυγε από το σπίτι.

Η συνειδητοποίηση και οι απειλές κατά της ζωής της

Το 2016 ο σκηνοθέτης τηλεφώνησε στη γυναίκα και της είπε ότι είναι ευτυχισμένος γιατί έχει δίπλα του τον μεγάλο του έρωτα, τον οποίο της έδωσε στο τηλέφωνο. 

Λιγνάδης: «Ήρεμο» τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί

Από τη φωνή του κατάλαβε πως ήταν ανήλικος περίπου 14 - 15 ετών. Τον ρώτησε γιατί δεν είναι με τους γονείς του κάτι που εξόργισε τον Λιγνάδη, ο οποίος της επιτέθηκε. Εκείνη φέρεται να τον κατηγόρησε πως είναι παιδόφιλος και να του είπε ότι δεν ήθελε καμία επαφή μαζί του. 

Για ένα χρόνο μάλιστα μετά το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, υποστήριξε πως ο σκηνοθέτης – ηθοποιός της τηλεφωνούσε και την απειλούσε να μη μιλήσει σε κανέναν γιατί θα της τίναζε στον αέρα τα μυαλά με ένα πιστόλι, ότι θα έβλαπτε την οικογένειά της και δε θα έβρισκε ποτέ δουλειά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top