Αναστασοπούλου: Απαντά σε όσους την κατηγορούν που γνώριζε για τον Λιγνάδη

«Παρακαλώ στρέψτε το μένος σας εκεί που πρέπει»

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των καλλιτεχνών σε διαμαρτυρία τους σήμερα στο Υπουργείο Πολιτισμού

Μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση έκανε σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας της μαζί με άλλους καλλιτέχνες στο Υπουργείο Πολιτισμού. 

Έξω από το υπουργείο Πολιτισμού οι ηθοποιοί - Ζητούν παραίτηση Μενδώνη

Σχετικά με την κατηγορία του κατά συρροή βιασμού που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, η ηθοποιός δήλωσε: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν καίρια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ».

Ο διάλογος του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια: «Δεν ξέρω τίποτα»

Έκτοτε, πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την ηθοποιό για το ότι γνώριζε και δεν μίλησε νωρίτερα. Έτσι, η ίδια θέλησε να δώσει την απάντησή της μέσα από ένα Instagram story, καθώς ένιωσε πως οι κατηγορίες είναι άδικες:

«Προς όλους όσους περιμένουν στη γωνία να κατηγορήσουν όσους τους είχαν εκμυστηρευτεί γεγονότα και δεν αποκαθήλωσαν τον θύτη νωρίτερα. Παρακαλώ στρέψτε το μένος σας εκεί που πρέπει. Προσωπικά έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και δεν εισακούστηκα ποτέ. Μίλησα στην αστυνομία. Δεν έγινε τίποτα. Παρακαλούσα τα θύματα να μιλήσουν και δε μπορούσαν. Αν το θύμα δε δέχεται από φόβο να μιλήσει δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κατάφερα όμως ακόμα και 20 χρόνια μετά. Μην πυροβολείτε. Παρακαλώ. Έχουμε ήδη τεράστιο βάρος να διαχειριστούμε. Μην είστε άδικοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Εθνικό Θεάτρο: Ο Λιγνάδης δεν είχε εμπλοκή σε προγράμματα με ανήλικους

Διαβάστε όλα τα νέα για τους celebrities

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top