Έξω από το υπουργείο Πολιτισμού οι ηθοποιοί - Ζητούν παραίτηση Μενδώνη

«Γνωρίζω 20 χρόνια για τον Λιγνάδη», δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, οι καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο της υπουργού. 

Ελένη Κούρκουλα: «Δεν έμενε στο σπίτι μου ο Λιγνάδης»

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη συγκέντρωση βρίσκονταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Μάριος Αθανασίου κ.ά.

Μάριος Αθανασίου

Μάριος Αθανασίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μάλιστα, μιλώντας στο «Πρωινό», αποκάλυψε ότι γνώριζε για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ εξήγησε γιατί βρίσκεται στη συγκέντρωση. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού γιατί θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεσης», είπε σε σχέση με τη συγκέντρωση. 

Ο διάλογος του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια: «Δεν ξέρω τίποτα»

«Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν καίρια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Γιάννης Στάνκογλου

Γιάννης Στάνκογλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι θα βρεθούν στο ΣΕΗ (Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών) οι δικηγόροι του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να παραλάβουν τις καταγγελίες που τους αφορούν.
 

Γιώργος Χρανιώτης

Γιώργος Χρανιώτης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλέων Γρηγοριάδης

Κλέων Γρηγοριάδης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top