Γνωστή ηθοποιός κατέθεσε για τον Λιγνάδη- «Το έκανα γιατί είμαι μάνα»

Η κατάθεσή της ήταν καθοριστική για τη σύλληψη του σκηνοθέτη

Η κατάθεση μιας γυναίκας αποτέλεσε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για πολύ γνωστή ηθοποιό, που έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, η οποία φέρεται να υποστήριξε ότι είχε σχέσεις με τον σκηνοθέτη, ανά διαστήματα, επί 19 χρόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Υπόθεση Λιγνάδη: Στη δικογραφία κατάθεση και από τραγουδιστή- ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός κατέθετε επί περίπου 4 ώρες, το απόγευμα της Παρασκευής. Ανάμεσα σε όσα υποστήριξε ήταν ότι είχε δει πολλές φορές νεαρά παιδιά να μπαίνουν στο σπίτι του σκηνοθέτη ή και να συναντάται μαζί τους εκτός σπιτιού. Ανέφερε μάλιστα, ένα χαρακτηριστικό περιστατικό, που έλαβε χώρα σε νησί του Αιγαίου από όπου κατάγεται η ίδια. Η ηθοποιός έκανε διακοπές και στο νησί ήταν και ο σκηνοθέτης με έναν νεαρό φίλο του. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ένα πρωινό που βρίσκονταν σε μία παραλία, είδε τον σκηνοθέτη να διαπληκτίζεται με τον νεαρό και λίγο αργότερα, ο νεαρός την προσέγγισε και της είπε: «Δεν είμαι 18-19 ετών όπως σας έχει πει, αλλά 15-16 ετών».

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Όταν πριν από λίγα χρόνια κατάλαβε η ίδια ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, είπε στον σκηνοθέτη ότι θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία και τότε εκείνος την απείλησε ότι θα πάρει το όπλο και θα τη σκοτώσει, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ηθοποιός.

H γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Σουλιώτη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζητώντας στη δημοσιογράφο να μεταβιβάσει τα εξής: «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα. Αγαπώ τα παιδιά... τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή την συνείδηση μου μέχρι το τέλος της ζωής μου». Τέλος, όταν ερωτήθηκε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη δε θέλησε να απαντήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top