GNTM - Κάτια: Ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της

Μα είχε «μαλλιάσει η γλώσσα» της Βίκυς Καγιά...!

H μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2019, η Κάτια Ταραμπάνκο, ένα μήνα μετά το τέλος του διαγωνισμού μόδας, πήρε μία μεγάλη απόφαση για τον εαυτό της και συγκεκριμένα, για την εξωτερική της εμφάνιση.

Το νεαρό μοντέλο από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις χάρη στο παρουσιαστικό και τη φωτογένειά της.

GNTM 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας και της Άννας Μαρίας!

Το μοναδικό αρνητικό σχόλιο που δεχόταν συνεχώς από την κριτική επιτροπή και κυρίως, τη Βίκυ Καγιά, κατά τη διάρκεια της παραμονής στο GNTM, ήταν το σχόλιο για τα τατουάζ που είχε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sky’n’Vespa 💙💙 #behindthebackstage ha #backstage #vespa #doggy #greece

A post shared by Tarabanko🔆 (@kweenkatyatar) on

 

Η μεγάλη νικήτρια, όπως φαίνεται «άκουσε» τους κριτές κι επισκέφτηκε το studio του Θηρίου, όπου ο ράπερ κάνει αλλά και αφαιρεί τατουάζ και έκανε την πρώτη της συνεδρία

Στην εκπομπή «Happy Day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε μέσω Skype από το Αμβούργο ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων, το οποίο έδωσε τα μεγάλα συμβόλαια στις νικήτριες του GNTM. Ο Γιάννης Νικολάου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν του αρέσουν καθόλου τα τατουάζ και ότι ζήτησε στην Κάτια Ταραμπάνκο να αφαιρέσει τα δικά της, δικαιώνοντας, τη Βίκυ Καγιά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top