Δημήτρης Λιγνάδης: Οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Τι κατέθεσαν τα θύματα του ηθοποιού - σκηνοθέτη

Το κουβάρι των μηνύσεων και των καταγγελιών που φτάνουν στη Δικαιοσύνη ξετυλίγεται τις τελευταίες ώρες με γρήγορους ρυθμούς. Τα στόματα ανοίγουν και ο Δημήτρης Λιγνάδης από το κρατητήριο της Ασφάλειας νιώθει όλο και μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες του.

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Τι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο σκηνοθέτης:

Στη Δικαιοσύνη έχουν κατατεθεί δύο μηνύσεις για βιασμό. Η πρώτη από τον  Βασίλη που σήμερα είναι 40 ετών. Εκτός από τον βιασμό κατέθεσε ότι ο Λιγνάδης του ζήτησε να συμμετέχει και σε ομαδική σεξουαλική πράξη με μια ανήλικη 16 ετών πριν από περίπου 20 χρόνια.

«Μια φορά μπήκα στο σπίτι του και ήταν μέσα μια ανήλικη μαθήτριά του. Και μου είπε αυτός: «να κάνουμε κάτι οι τρεις μας». Του απαντάω και του λέω: «Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα». Του αρνήθηκα, τότε αυτός πήρε την κοπέλα και την πήγε στο δωμάτιό του. Μετά γύρισε γυμνός και μου λέει: «Η κοπέλα σε περιμένει στο δωμάτιο». Πανικοβλήθηκα, πάγωσα και του λέω: «Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Μου φάνηκε αιώνας να βρω τη δύναμη και να βγω έξω από το διαμέρισμά του» είχε περιγράψει ο Βασίλης.

Η δεύτερη μήνυση κατατέθηκε από έναν άντρα 25 ετών, αλλοδαπό που καταγγέλλει οτι βιάστηκε στα 14 από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού πρώτα τον νάρκωσε και του έδωσε να πιει αλκοόλ. «Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι τον μηνυόμενο να έχει γονατίσει μπροστά στο πρόσωπό μου. Δεν γνωρίζω τι άλλο μου συνέβη αυτό το βράδυ. Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου ήμουν γυμνός. Το σώμα μου πονούσε. Όρμησα προς την πόρτα της εξόδου». Ο 25χρονος στην κατάθεση του μιλά για έναν χειριστικό άνθρωπο. Τον πλησίασε ρωτώντας τον για την προσωπική του ζωή και του είπε ότι είναι απολύτως υγιές δυο άντρες φίλοι να έχουν σωματική επαφή.

Υπόθεση Λιγνάδη: Στη δικογραφία κατάθεση και από τραγουδιστή- ηθοποιό

Τέσσερις καταγγελίες έφτασαν στη Δικαιοσύνη και πέρασαν χειροπέδες στον σκηνοθέτη. Μια από αυτές ανήκει σε γυναίκα 41 ετών που γνώριζε καλά τον σκηνοθέτη και μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στο διαμέρισμα του όπου μπαινόβγαιναν όπως λέει έφηβοι τον απείλησε ότι θα πάει στην αστυνομία. 

Γνωστή ηθοποιός κατέθεσε για τον Λιγνάδη- «Το έκανα γιατί είμαι μάνα»

Η δεύτερη καταγγελία που έφτασε στη Δικαιοσύνη ανήκει στον φίλο του 25χρονου που βιάστηκε όπως υποστηρίζει απ’ τον σκηνοθέτη. «Μας προσέφερε ναρκωτικά και αλκοόλ και μας είπε να το κάνουμε. Αρνήθηκα και έφυγα. Έλεγα στον 25χρονο να μην τον συναντήσει».

Λιγνάδης: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου επικίνδυνο, ούτε εξαπάτησα κανέναν»

Μένει να δούμε αν έχουν πάει στη Δικαιοσύνη ακόμα δυο καταγγελίες.

Δείτε εδώ όλο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top