Οι δικαστικές αρχές αναμένουν νέες καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν ζητήσει να προσέλθουν και να καταθέσουν

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη φαίνεται ότι οι δικαστικές αρχές είναι προετοιμασμένες να δεχτούν κι άλλες καταγγελίες.

Υπόθεση Λιγνάδη: Στη δικογραφία κατάθεση και από τραγουδιστή- ηθοποιό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπάρχουν πρόσωπα τα οποία έχουν ζητήσει να προσέλθουν ενώπιον των δικαστικών αρχών και να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για περιπτώσεις που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση, η οποία όμως έχει συμβεί πολλά χρόνια στο παρελθόν κι έχει παραγραφεί το αδίκημα.

Επίσης φέρονται να αφορούν περιπτώσεις απόπειρας αποπλάνησης ή σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη- Θα ζητηθεί νέα προθεσμία

Όλες αυτές οι μαρτυρίες έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς εκτιμάται ότι δείχνουν τον τρόπο δράσης του κατηγορούμενου επί σειρά ετών. Οι μάρτυρες θα προωθούνται στην 19η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Ωστόσο αν υποβληθούν νέες μηνύσεις, αυτές θα ερευνηθούν από εισαγγελέα και όταν αποφασιστεί αν θα ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις τότε οι υποθέσεις θα συνενώνονται με την κύρια δικογραφία στην ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να διαχωριστούν οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών κι αν αυτές αφορούν στην υπόθεση Λιγνάδη. Η Δικαιοσύνη είναι ανοιχτή, εφόσον έχει σπάσει η σιώπη, για ενδεχόμενες νέες καταγγελίες. Μετά την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, εισαγγελέας και ανακρίτρια θα αποφασίσουν ποια θα είναι η μεταχείρισή του, αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top