Στα δικαστήρια και ο Μάνος Δασκαλάκης - Ζητά παράσταση πολιτικής αγωγής

«Η Ρούλα ήθελε να βρω κάποιους να σακατέψουν τον Μάνο»

Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσουν από ώρα σε ώρα οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως είπε ο συνήγορός της, Ο. Παπαδόπουλος, κατόπιν επιθυμίας της ίδιας της Ρούλας, θα καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, ενδεχομένως και με τον περιοριστικό όρο της κατ’ οίκον κράτησης, με ηλεκτρονική παρακολούθηση με βραχιολάκι.  

Πάτρα: Η νηπιαγωγός της Τζωρτζίνας μιλά πρώτη φορά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Το αίτημα αποφυλάκισης θα στηριχθεί σε όσα περιγράφησαν στο απολογητικό υπόμνημα που κατατέθηκε στη 18η ανακρίτρια, την ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας και ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τους ισχυρισμούς της απουσίαζε εκείνες τις ώρες από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το παιδί. 

Πάτρα: Απέναντι από Λιγνάδη, Φιλιππίδη, Αναγνωστόπουλο το κελί της Ρούλας

Η ίδια μέσα από τη φυλακή και μέσω συγγενικού της προσώπου επιμένει στην αθωότητά της και δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

«Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι».

Πάντως θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει αποδεχτό, αφού οι ανακριτικές αρχές χθες δεν πείσθηκαν από τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης για ιατρικό λάθος και διέταξαν την προφυλάκισή της.

Πάτρα: Η Ρούλα είχε προαναγγείλει τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς μια μέρα πριν

Την ίδια ώρα αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το τι συνέβη τελικά στην σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2020. 

Νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η ίδια είχε ενημερώσει για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας μια μέρα πριν πεθάνει. 

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

Η εκπομπή Live News παρουσίασε μια φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ οι αρχές ήδη έχουν διατάξει την εκταφή της γυναίκας για να γίνουν περαιτέρω έρευνες για τα αίτια του θανάτου της. 

σπιτονοικοκυρά Πιπιρίγκου

Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 67χρονη Ευγενία Κούτρα ήταν συνταξιούχος φιλόλογος και δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας. Αφού έχασε τον σύζυγό της, πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί και να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα, όπου διέμενε και η Ρούλα Πισπιρίγκου με την οικογένειά της. 

Πάτρα: Το Πληρεξούσιο Της Σπιτονοικοκυράς Στον Μάνο

Η φωτογραφία μάλιστα που ήρθε στο φως είναι από το ΕΠΑΛ που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, όπου δίδασκε η γυναίκα, και τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια αποχαιρετιστήριας γιορτής για τη συνταξιοδότησή της.

Σύμφωνα με το flamis.gr, οι προστριβές μεταξύ της γυναίκας και του ζευγαριού τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετές, καθώς δεν της έδιναν ενοίκιο, την ώρα που πήγαιναν εκδρομές κι έδειχναν να σπαταλούν χρήματα σε διάφορες άλλες δραστηριότητες. 

Πάτρα: «Μήπως κάποιος ή κάποια "κρατάει" κάποιον;», λέει ο Κατερινόπουλος

Συγγενείς της σπιτονοικοκυράς αποκάλυψαν ακόμα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τους τηλεφώνησε στις 11/11/2020 και τους ενημέρωσε ότι η 67χρονη πέθανε, ενώ το νοσοκομείο πιστοποίησε τον θάνατό της μια μέρα μετά. 

Οι ίδιοι ανέφεραν ότι η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα υγείας. Στις 9 Σεπτεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με πυρετό άγνωστης αιτίας. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές από συγγενή», λέει η γιαγιά της

Συγγενείς της 67χρονης είπαν στο Mega, πως ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι λόγω της σοβαρής ασθένειας από την οποία έπασχε και πιθανόν από την κατάκλιση να έπαθε κάποια μόλυνση και να ανέβασε πυρετό. 

Ωστόσο, δεν αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα που να δικαιολογούσε τον ξαφνικό της θάνατο. 

Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε η ανακρίτρια

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούσει γύρω γύρω, “άνοιξε” λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», είπε γειτόνισσά της.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη απεβίωσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67. 69 θα ήταν τώρα», συνέχισε η γειτόνισσα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της

Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα πλέον αινιγματικά πρόσωπα της υπόθεσης.

Ήδη, χθες, η 18η τακτική ανακρίτρια ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της 33χρονης κατηγορούμενης, καθώς στην κατοικία της, στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, εντοπίστηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές. 

Πάτρα: Τρίχες από τα μαλλιά της σπιτονοικοκυράς θα πάρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ταυτόχρονα οι έρευνες των αστυνομικών και των εισαγγελικών Αρχών κινούνται και προς τις παράλληλες με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας υποθέσεις, με πρώτη αυτή του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, Ευγενίας Κούτρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε ζητήσει να δείρουν τον Μάνο

Εντύπωση τέλος προκαλεί μαρτυρία ενός ατόμου, το οποίο φέρεται να προσέγγισε η Ρούλα, ζητώντας του να ξυλοκοπήσει τον σύζυγό της, Μάνο. 

Όπως είπε στον Alpha, τον προσέγγισε ο θείος της Ρούλας, ενώ του είχε πει ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σε αυτό που του ζητούσε. 

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Μου έλεγε ''μαμά πάρε με από δω''»

«Ο θείος της με φώναξε, ενώ του είχα πει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Παρ' όλα αυτά, πήγα τελικά στο σπίτι της. Πήγε να πάρει το κινητό μου, της λέω δεν το ακουμπάς ξανά, πάμε παρακάτω. Μου είπε ότι ο Μάνος είναι στην Αθήνα, δουλεύει ταξί, είναι με μια γκόμενα… Της είπα ότι κακώς με πήραν, κι ότι δεν έχω κανέναν άνθρωπο για τη δουλειά που ήθελαν», είπε και πρόσθεσε:

Πάτρα: Νέα στοιχεία της αστυνομίας για τον θάνατο της Ίριδας

«Μου φάνηκε να είναι σατανική αυτή η γυναίκα. Μου ζήτησε να βρω κάποιον να σακατέψουν τον Μάνο. Φαντάζομαι ότι πίστευε πως στον χώρο μου υπάρχουν κακοποιοί. Κάνω φυλάξεις υψηλών προσώπων, αλλά δεν έχουμε τέτοιους ανθρώπους. Μου ζήτησε να κατέβει με οποιονδήποτε τρόπο στην Πάτρα ο Μάνος. Να φάει ξύλο, κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι πώς μου το είπε ακριβώς. Δυο φορές μιλήσαμε, τη μία μου είπε να της πω αν μπορούμε να βρούμε πού μένει. Μετά μου είπε, ''τελικά ξέρω πού μένει, είναι σε μια γκόμενα στην Αθήνα''».

Πάτρα: Σήμερα η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας, ενώ θα λάβει και γνώση της δικογραφίας. 

«Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα και την κεταμίνη, θα μπω εγώ φυλακή»

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπαμ» ανέφερε πως «δυστυχώς… Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω… Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο».

«Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που λείπω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα!», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top