Πάτρα: «Μήπως κάποιος ή κάποια "κρατάει" κάποιον;», λέει ο Κατερινόπουλος

Πώς σχολίασε μαζί με τον Κουσουλό τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

Τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη σχολίασαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος και συνομίλησε μαζί του, και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα»

Όπως είπε ο κ. Κουσουλός, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από αυτή της εν διαστάσει συζύγου του, που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας. 

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

«Είδα έναν άνθρωπο που έψαχνε σε καίρια ερωτήματα. Δεν ήταν απόλυτα πεπεισμένος για όσα καταλογίζονται στην κ. Πισπιρίγκου. Πάντως, διαχωρίζει πλήρως τη θέση του με την κατηγορούμενη και μάλιστα, τις επόμενες ώρες, αναμένεται να καταθέσει αίτηση για υποστήριξη της κατηγορίας. Θα το κάνει είτε αύριο, είτε την Πέμπτη», αποκάλυψε ο κ. Κουσουλός. 

Πάτρα - Κατερινόπουλος και Κουσουλός σχολιάζουν τη συνέντευξη Δασκαλάκη

«“Είδα μια Ρούλα που έβλεπα ότι αγαπάει τα παιδιά της, δε μπορούσα να υποπτευθώ τίποτα”, ήταν μερικά από τα λόγια που μου είπε. Και πιστεύω ότι η δική του η πορεία θα είναι διαφορετική από αυτή της συζύγου του», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος. 

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Κουσουλού δεν άφησε αδιάφορο τον κ. Κατερινόπουλο, ο οποίος επανειλημμένα έχει αναφέρει ότι τα λεγόμενα του κ. Δασκαλάκη δεν τον πείθουν. 

Πάτρα: «Δεν πείθει κανέναν πατέρα ο κ. Δασκαλάκης», λέει ο Κατερινόπουλος

«Θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις. Έχουμε δει δύο συνεντεύξεις. Η μια που έχουν δώσει ως πονεμένο, χαροκαμένο, αγαπημένο ζευγαράκι. Τον πρώτο λόγο είχε η Ρούλα, ακολουθούσε ο Μάνος, συμφωνούσε μαζί της σε μια ήρεμη ψυχική κατάσταση. Και έχουμε εδώ άλλη μια συνέντευξη, την οποία έδωσε ο Μάνος. Ακολουθεί την ίδια τακτική: ίδια γλώσσα σώματος, ίδια γλώσσα στόματος, κρατάει και μια πισινή για το πού βρέθηκε η κεταμίνη», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, προσθέτοντας: 

Θέλει να περάσει κάποια μηνύματα; Σε ποιον; Θέλει να δει αντιδράσεις; Σημασία έχει ότι έχουμε ένα τηλεφώνημα της Ρούλας για τον Μάνο. Το διέψευσε; Όχι. Για ποιον λόγο, λοιπόν, να πει στην πρώην γυναίκα του ότι δε θέλει να πάει φυλακή μαζί με τον πατέρα του; 

«Μήπως αυτή η επικοινωνία ήταν μια μηνυματική επικοινωνία; Μήπως κάποιος κρατάει κάποιον ή κάποια κρατάει κάποιον; Εδώ είναι ο ρόλος των εισαγγελικών αρχών. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο καθένας έχει δικαίωμα, είτε είναι κατηγορούμενος είτε όχι, να λέει ό,τι θέλει. Δε μας έβγαλε πάντως τον πόνο που θα έβγαζε ένας πατέρας σε αυτές τις περιπτώσεις», κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία. 

«Είναι ακόμα αρχές. Είναι μακριές αυτές οι μέρες, όχι μόνο για την αναζήτηση της κεταμίνης, αλλά και οι επικοινωνίες μεταξύ ορισμένων ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος στην αρχή του δελτίου του Star. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top