Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω», δήλωσε λίγο πριν μπει στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν οδηγηθεί σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

H Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο στις φυλακές Κορυδάλλου

Η μητέρα από την Πάτρα, που κρίθηκε χθες προφυλακιστέα, μετά από μία μαραθώνια ανακριτική διαδικασία, είπε πως δεν περίμενε αυτή την απόφαση. 

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας από καρτοτηλέφωνο της ΓΑΔΑ. 

Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης

Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα πληγωμένη από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς όπως είπε στον Πάνο Σόμπολο εκείνη «μίλησε με τα καλύτερα λόγια» στην κατάθεσή της για το πρώην σύζυγό της. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου». 

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Μου έλεγε ''μαμά πάρε με από δω''»

Η ρήξη στο ζευγάρι είναι οριστική. Ο Μάνος έχει πάρει πλέον αποστάστεις από τη Ρούλα, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ εκείνη, σαν απάντηση, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

Στην εκπομπή είναι καλεσμένος και ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος. Όπως είπε, η ίδια φοβάται πολύ την φυλακή.

Πάτρα: Νέα στοιχεία της αστυνομίας για τον θάνατο της Ίριδας

«Δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top