H Ρούλα Πισπιρίγκου ίσως προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στο κελί της

Την απειλούν οι συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε ειδικό κελί στις φυλακές κορυδαλλού, μακριά από τις άλλες κρατούμενες και με ξεχωριστό ωράριο προαυλισμού θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου / Βίντεο - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Λίγες ώρες μόνο βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού και φαίνεται πως δεν έχει αποδεχθεί ότι προφυλακίστηκε. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η μητέρα για την προφυλάκιση της κόρης της

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η μητέρα από την Πάτρα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει προσπαθήσει να αυτοτραυματιστεί. 

Ωστόσο η αδερφή της διαψεύδει το περιστατικό, λέγοντας ότι μίλησε νωρίτερα με τη Ρούλα και δε συνέβη κάτι τέτοιο. «Η αδερφή μου είναι καλά και ήρεμη μέσα στο κελί της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα σήμερα η 33χρονη έφτασε στις Φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί την αποδοκίμασε οργισμένο πλήθος που βρισκόταν έξω από την είσοδο των φυλακών, βρίζοντάς την. Ωστόσο, αφού έκλεισε η μεγάλη πύλη, ξεκίνησαν ακόμα μεγαλύτερες απειλές για τη ζωή της από τις συγκρατούμενές της. 

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Μου έλεγε ''μαμά πάρε με από δω''»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Μάλιστα έχουν αφαιρεθεί από το κελί της αναπτήρας και σπίρτα. Κάθε φορά που η Ρούλα θέλει να ανάψει ένα τσιγάρο, φωνάζει τον φύλακα που την επιτηρεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί. Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top