Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Μου έλεγε ''μαμά πάρε με από δω''»

Τι λέει για την προφυλάκιση της κόρης της

Για την προφυλάκιση της κόρης της, Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της, η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στη Ρούλα. Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη προφυλακίστηκε για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας. 

Πάτρα παιδιά: Νέα στοιχεία της τοπικής αστυνομίας για την Ίριδα

Από τη μεριά της, η μητέρα της πιστεύει ότι η Ρούλα δεν έχει σχέση με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. «Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Είναι το παιδί μου, είναι αθώο. Θα το λέω μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε η μητέρα της Ρούλας.

Αναφερόμενη στην κεταμίνη που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα, υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είχε ιδέα για αυτή την ουσία, παρόλο που γνώριζε τα φάρμακα της μικρής. «Είναι κάποιο ιατρικό λάθος» υποστήριξε, απαντώντας στο εάν οι τρεις θάνατοι ήταν συμπτώσεις. 

Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στην ερώτηση για το εάν θα έκανε κάποιες πράξεις για να φέρει πίσω τον Μάνο, η μητέρα της απάντησε ότι η κόρη της είναι πρότυπο μητέρας. «Θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά όχι στα παιδιά της», συμπλήρωσε. 

«Μου έλεγε ''μαμά πάρε με από δω''»

Αναφερόμενη στη στάση του πρώην συζύγου της κόρης της, Μάνου Δασκαλάκη, είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να κρίνει τη στάση του αλλά όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει. 

Όπως είπε η μητέρα της εμφανώς συγκινημένη, η Ρούλα είναι ένα παιδί με αρχές. «Ξέρω το παιδί μου, το έχω μεγαλώσει με αρχές, να έχει ψηλά το κεφάλι και να λέει αλήθεια. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε με τους δικηγόρους όλα τα στοιχεία και η Ρούλα θα βγει από τη φυλακή». 

Τέλος, ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αποκάλυψε ότι η Ρούλα της έλεγε «πάρε με μαμά από δω, δεν έχω κάνει τίποτα». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top