Μάνος Δασκαλάκης: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα»

«Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου»

Ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και μετά τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, για την οποία, όπως λέει έμαθε από την τηλεόραση, αδυνατεί να πιστέψει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στην υπόθεση. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη. Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μια μάνα μπορεί να κάνει κακό στα παιδιά της, και ιδιαίτερα στα δικά μου παιδιά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ το παραμικρό και ειδικά για μία γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, που αγαπούσε τα παιδιά της και τα φρόντιζε μπροστά μου τουλάχιστον. Δεν μου είχε δώσει ούτε την παραμικρή υποψία», δήλωσε στην εφημερίδα «Μπαμ» και τον Πέτρο Κουσουλό. 

Πάτρα: Τρίχες από τα μαλλιά της σπιτονοικοκυράς θα πάρει η ΕΛ.ΑΣ.

Η συνέντευξη του πατέρα από την Πάτρα δόθηκε πριν την προφυλάκιση της 33χρονης, και δύο ημέρες πριν την απολογία της στην ανακρίτρια, ενώ, δηλαδή, της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σήμερα προβλήθηκε ολόκληρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης. 

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Μου έλεγε ''μαμά πάρε με από δω''»

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπάρχει πουθενά δική μου εμπλοκή 

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για τη δική του σχέση με τους θανάτους των παιδιών, εμφανίστηκε ανοιχτός για έλεγχο από τις αρχές: «Δεν υπάρχει πουθενά δική μου εμπλοκή και εμπλοκή του πατέρα μου. Αυτό μπορεί αν ελεγχθεί από τον οποιοδήποτε αρμόδιο, δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Από την αρχή ψάχνω να βρω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Πότε δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι η Ρούλα». 

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά από ερώτηση του Πέτρου Κουσουλού σχολίασε τις υπόνοιες που άφησε η Ρούλα για εκείνον και τον πατέρα του, ο οποίος δουλεύει σε φάρμακα προθήκη: «Είναι πολύ δύσκολη η θέση της. Εγώ αυτό έχω να πω μόνο σε αυτόν τον τομέα». 

Πάτρα: Νέα στοιχεία της αστυνομίας για τον θάνατο της Ίριδας

«Είναι συγκλονιστικό. Είναι τα παιδιά μου. Για αυτά δούλευα τόσες ώρες, για αυτά έκανα τα πάντα. Και η αλήθεια δε χωνεύεται για κανένα λόγο».

Την ημέρα της σύλληψης ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν στην Αθήνα. Όπως αποκαλύπτει η Ρούλα τον είχε πάρει τηλέφωνο λίγο πριν τις φορέσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας: «Στο τηλέφωνο, που με πήρε η Ρούλα, μου είπε ότι την κατηγορούν για την κεταμίνη. Είπε ότι δεν ξέρει τίποτα. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "βγάλανε αυτό τώρα. Άλλο και αυτό"». 

Ο Μάνος δεν επισκέπτηκε τη Ρούλα στα κρατητήρια γιατί «είναι λεπτή η θέση του»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου νιώθει αδικημένη που ο πρώην σύζυγός της δεν την στήριξε ανοιχτά μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε. Ωστόσο, ο Μάνος λέει πως η θέση του ήταν λεπτή και γι’ αυτό δεν πήγε να τη συναντήσει στη ΓΑΔΑ. 

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

«Μου ζήτησε να πάω να τη δω και της είπα ότι δεν πρόκειται να πάω, γιατί αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήταν μια λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω, γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά όχι να τη δω... απλά δε γίνεται. Δε γίνεται όλο αυτό». 

H Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

«Η μητέρα της Ρούλας δε με πήρε ποτέ. Μιλούσα με την αδερφή της, όμως. Τους είπα από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μου και ήμουν ξεκάθαρος. Πάντα πάω μπροστά με την αλήθεια. Τους είπα ότι αδυνατώ να το πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα αυτό ακόμα και τώρα. Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια». 

«Η Ρούλα αντιδρούσε πολύ, ήταν αντράκι»

Μιλώντας για τη Ρούλα, ο Μάνος είπε πως ερωτεύτηκαν πολύ και γνωριστήκανε στο γήπεδο. Στους δύο μήνες της γνωριμίας τους, η Ρούλα έμεινε έγκυος στη Τζωρτζίνα και ήταν ένα παιδί που το ήθελαν. 

«Τα πρώτα χρόνια η Ρούλα σαν χαρακτήρας ήταν αντράκι. Ήταν μια γυναίκα η οποία αντιδρούσε στα πάντα. Δεν ήθελε να ακούει κάτι κακό. Η Ρούλα διαχειριζόταν τα οικονομικά, αλλά δούλευα εγώ. Αργότερα δούλεψε και η Ρούλα» λέει χαρακτηριστικά. 

Ο θάνατος της Μαλένας, η γέννηση της Ίριδας και ο χωρισμός

Αναφέρθηκε και στον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που πέθανε το 2019, ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση του με τη γυναίκα του τότε δεν είχε προβλήματα: «Ποτέ δεν υποστήριξα ότι το παιδί πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Την ημέρα που δώσαμε τη συνέντευξη στη Ζήρα μαζί με τη Ρούλα μας είπαν τότε ότι κλείνει ο φάκελος».

«Η Ρούλα όταν έφτασα στο νοσοκομείο ήταν ταραγμένη πολύ και ούρλιαζε. Ήταν μία αντίδραση φυσιολογική της μάνας». 

Μετά τον θάνατο της Μαλένας η σχέση τους επηρεάζεται, κάτι το οποίο ο ίδιος πιστεύει πως ήταν φυσιολογικό: «Είχαμε όμως τη Τζωρτζίνα. Και κάναμε τα πάντα για αυτή» σχολιάζει. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκαλύπτει πως μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Τζωρτζίνα ζητούσε πολύ ένα αδερφάκι. Έτσι, γεννήθηκε η Ίριδα τον Σεπτέμβριο του 2020. Πίστευα ότι ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να της κάνω… το οποίο, όπως φάνηκε στην πορεία ξαφνικά στους έξι μήνες έφυγε».

Όταν η Ίριδα πέθανε, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε χωρίσει με τη Ρούλα και είχε φύγει από το σπίτι. «Μετά ξαναγύρισα στο σπίτι και έμεινα τρεις με τέσσερις μέρες για να είμαι δίπλα στο παιδί μου. Δεν μου το ζήτησε η Ρούλα. Πότε η Ρούλα δε με ζητούσε πίσω»

Στο τέλος, ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά για την εύρεση της κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας, το στοιχείο που άλλαξε όλη την πορεία της υπόθεσης: «Δυστυχώς. Δυστυχώς και ευτυχώς μαζί. Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Μιλάμε για τα παιδιά μου. Σκοτώνω για αυτά τα παιδιά και θα συνεχίσω να το λέω. Εμένα μέχρι και τώρα μου λέει ότι δεν έχει κάνει κάτι. Αλλά με βάση αυτά που βρεθήκανε δεν μπορεί να το αναιρέσει κανένας».  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top