Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε η ανακρίτρια

Για να βρεθούν απαντήσεις στο πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη 

Τι δήλωσε  η Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν οδηγηθεί σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, αποκλειστικά στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star

Η 18η  τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων και τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης.

Ρούλα ΠισπιρίγκουΗ Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στην ανακρίτρια (Ευρωκίνηση)

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα,  εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα  μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.  

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

Χρήσιμα στοιχεία εκτιμάται ότι θα εισφέρει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στη Τζωρτζίνα.

Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας Γιώργος Πολυκράτης, ο οποίος θα υποβάλει τη σχετική πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, θεωρούν ότι με την άρση θα καταφέρουν να συνθέσουν τα κομμάτια του «παζλ» τα οποία, ακόμη και μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραμένουν σκοτεινά.

H Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από  το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα. 

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα»

Επίσης θα εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανάμεσα στα οποία και ο εν διαστάσει σύζυγος της Μάνος Δασκαλάκης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top