«Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα και την κεταμίνη, θα μπω εγώ φυλακή»

«Είμαι χάλια»: Τι λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα

Ακόμα και μετά την προφυλάκισή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδερφή της, Δήμητρα, συνεχίζει να τη στηρίζει. Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρη πως η αδερφή της είναι αθώα, που λέει: «Αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δε θα το έκανε ποτέ στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά».

Στις φυλακές Κορυδαλλού η Πισπιρίγκου - Ο λόγος που θα είναι σε ειδικό κελί

Η αδερφή της 33χρονης μίλησε στο MEGA για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης αλλά και το γεγονός πως η Ρούλα από σήμερα θα βρίσκεται στο κελί της. 

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν την επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν την επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ

«Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο, από δικηγόρους έχω άλλες πληροφορίες. Και για κατάθεση να με καλέσουν θα τους απαντήσω τα πάντα. Στη δικογραφία υπάρχουν πολλές ασάφειες από τους γιατρούς. Προκύπτει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης», δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας ουσιαστικά το επιχείρημα της αδερφής της κατά την απολογία της.

Πάτρα: Απενεργοποιημένο το οξύμετρο της Τζωρτζίνας στο τελευταίο επεισόδιο

«Τσάμπα κόπος όλο αυτό με το tablet της Τζωρτζίνας»

Μάλιστα, η αδερφή της κατηγορούμενης μίλησε και για το tablet της Τζωρτζίνας, το οποίο ενδέχεται να περιέχει σημαντικά στοιχεία για την έρευνα και βρίσκεται στον τάφο του παιδιού. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, όμως, θεωρεί πως η εκταφή του tablet δε θα έχει κάποιο νόημα: «Τσάμπα κόπος όλο αυτό με το τάμπλετ, τίποτα δε θα βρουν», ανέφερε.

Πάτρα: Ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας; Τα τρία σενάρια

Επίσης, αναφέρθηκε σε μία αινιγματική ανάρτηση της αδερφής της, κατά την οποία έλεγε ότι τα παιδιά πήγαν στον «δροσερό παράδεισο»: «Η ανάρτηση έχει γίνει από άλλη γυναίκα που κάηκε το παιδί της στο Μάτι. Η Ρούλα απλά την κοινοποίησε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top