Πάτρα: Ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας; Τα τρία σενάρια

Τι αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα τρία πιθανά σενάρια για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας από τη μητέρα της ανέλυσαν αξιωματικοί της αστυνομίας. Δείτε το ρεπορτάζ του Σπύρου Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τα τρία πιθανά ενδεχόμενα για τους λόγους που διέπραξε αυτό το ανοσιούργημα σε βάρος της κόρης η Ρούλα Πισπιρίγκου, σ'υμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δημοσιογράφος, Σπύρος Λάμπρου.

Πάτρα: «Δεν πείθει κανέναν πατέρα ο κ. Δασκαλάκης», λέει ο Κατερινόπουλος

Το πρώτο σενάριο, έχει να κάνει με την εμμονή που είχε στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της. Ενδεχομένως να ήθελε, κάνοντας κακό στα παιδιά της να τον εκδικηθεί.

Πάτρα: «Θέλω να πάω στα μνήματα των παιδιών μου», είπε η Ρούλα

Όμως υπάρχει και ένα πιο εφιαλτικό σενάριο. Αυτό, συνδέεται με τις ημερομηνίες που το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και μια σύμπτωση που πρέπει να ερευνηθεί: κάθε φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης έφευγε από το σπίτι ή απειλούσε με διαζύγιο, ένα παιδί αρρώσταινε και στη συνέχεια πέθαινε, φέρνοντας και πάλι κοντά το ζευγάρι. Ίσως θεωρούσε, ότι κάθε μεγάλη δυσκολία που είχε να κάνει με το μόνο κοινό που είχαν μεταξύ τους, δηλαδή τα παιδιά, έφερνε μια εφήμερη ανακωχή που ήλπιζε ότι θα διαρκούσε για πάντα.

Πάτρα: Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πάτρα - γονείς τριών κοριτσιών

Το δεύτερο σενάριο για τα κίνητρα της 33χρονης έχει να κάνει με την ακόρεστη ανάγκη που είχε να προσελκύει την προσοχή μέσα από τον οίκτο που προκαλούσε στους άλλους. Ένα τραγικό και μη αναστρέψιμο περιστατικό, όπως μια αρρώστια ή ο θάνατος ενός παιδιού, έστρεφε το βλέμμα όλων των ανθρώπων που ήταν γύρω της πάνω της με την ίδια ενδεχομένως να απολαμβάνει την προσοχή ως πρωταγωνίστρια των δραματικών γεγονότων που ίσως στην πορεία αποδειχθεί ότι εκείνη είχε επινοήσει και εκτελέσει με αριστοτεχνικό τρόπο.

Το τρίτο σενάριο που αφορά στο γιατί το έκανε, επικεντρώνεται στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Να οδηγήθηκε στην εγκληματική ενέργεια για να βγάλει από τη μέση το κοριτσάκι που ίσως κάτι είχε ακούσει ή είχε δει και φοβόταν μην αποκαλυφθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πιθανότητα η Τζωρτζίνα να είδε κάτι που έχει να κάνει με τον θάνατο της έξι μηνών αδερφούλας της, Ίριδας, και γιαυτό σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά ξαφνικά να αρρώστησε.

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε την Ίριδα. Οι γονείς έλεγαν ότι η Τζωρτζίνα είναι το πιο έξυπνο παιδί. Η ζωγραφιά της με τα μαύρα χρώματα είχε ήδη δείξει κάτι.

Ακόμα, σε φιλικό σπίτι, η Τζωρτζίνα είχε πει ότι η Ίριδα έκλαιγε. Δεν περνούσε καλά. Στο σπίτι είχαν βρει στο καλαθάκι της Τζωρτζίνας ένα τσαλακωμένο χαρτάκι που έγραφε: «Μαμά φεύγω, μη με ψάξεις».

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η μητέρα είδε πως δεν μπορεί να ελέξει την πανέξυπνη μικρή, ότι κάτι θα έλεγε και θα την αποκάλυπτε, γι αυτό την τσάκισε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top