Στις φυλακές Κορυδαλλού η Πισπιρίγκου - Ο λόγος που θα είναι σε ειδικό κελί

«Ψόφα», της φώναζε ο κόσμος - Φοβάται ότι θα της επιτεθούν

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε λίγο πριν τις 09:00 στις Φυλακές Κορυδαλλού, με συνοδεία δύο αστυνομικών αυτοκινήτων. Η μητέρα από την Πάτρα, φορούσε ένα μαύρο μπουφάν με κουκούλα, για να μη φαίνεται, και ήταν δεμένη πισθάγκωνα με χειροπέδες. Πλήθος κόσμου την περίμενε έξω από τις φυλακές και της επιτέθηκε λεκτικά,. «Ψόφα», της φώναζαν. 

Η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις Φυλακές Κορυδαλλού

Η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις Φυλακές Κορυδαλλού/ Intimenews

Η 33χρονη γύρω στις 8:30 το πρωί έφυγε από τη ΓΑΔΑ με συνοδεία δύο αστυνομικών αυτοκινήτων για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα. 

Πάτρα: «Δε σκότωσα την Τζωρτζίνα. Ήταν η αδυναμία μου!», είπε η Ρούλα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μεταφερθεί σε ειδικό κελί του Κορυδαλλού και θα είναι απομονωμένη, για λόγους ασφαλείας. Άλλωστε και η ίδια δεν έκρυψε στις αρχές τις ανησυχίες. Φοβάται για την ασφάλειά της. Φοβάται ότι θα της επιτεθούν. 

Θα προαυλίζεται μόνη, που σημαίνει ότι δε θα συναναστρέφεται με τις συγκρατούμενές της.

Τι είπε στην απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα εξακολουθεί να δηλώνει αθώα για τη δολοφονία του πρώτου παιδιού της και χθες κατά την πεντάωρη απολογία της αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. 

Πάτρα: Ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας; Τα τρία σενάρια

Αρνούμαι στο σύνολο της την αποδιδόμενη σε μένα κατηγορία, ποτέ δεν επιδίωξα, επιθύμησα ή προκάλεσα το θάνατο του παιδιού μου. Καμιά μητέρα δεν μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί. Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου παιδί και αποτελούσε την μεγάλη μου αδυναμία. Ο θάνατος της, που ακολούθησε τα τραγικά περιστατικά που είχαν λάβει χώρα σε βάρος των δύο άλλων παιδιών τα οποία είχαν νωρίτερα χάσει τη ζωή τους από άλλες αιτίες, ήρθε ως τελειωτικό χτύπημα για μένα, ενώ αποτελούσε και το τελειωτικό χτύπημα σε βάρος της οικογένειας μου, η ενότητα της οποίας άρχισε μετά από τα ανωτέρω τραγικά γεγονότα να κλυδωνίζεται μέχρι σημείου να έχει σήμερα σχεδόν διαλυθεί οριστικά

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ουσιαστικά, υποστήριξε πως η κεταμίνη χορηγήθηκε στο παιδί της από ιατρικό λάθος, τονίζοντας πως «υπάρχει και υπήρχε στο παιδιατρικό νοσοκομείο»: «Είναι εξαιρετικά πιθανό να χορηγήθηκε αυτή ουσία στην Τζωρτζίνα από ιατρικό λάθος, υπό την πίεση της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί, διότι σε διαφορετική περίπτωση μου είναι αδύνατο να σκεφτώ τι θα μπορούσε να έχει γίνει και δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εκδοχή».

«Δεν πρόκειται να δεχτεί ότι αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της»

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την απόφαση της προφυλάκισης - Βίντεο star.gr

Μετά το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας, η οποία διήρκησε συνολικά εννιά ώρες, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε δηλώσεις τους, είπαν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι προφυλακίζεται. 

Πάτρα: «Θέλω να πάω στα μνήματα των παιδιών μου», είπε η Ρούλα

«Αρνείται τα πάντα. Δεν πρόκειται ποτέ, όπως δηλώνει, να δεχτεί ότι αφαίρεσε την ζωή των παιδιών της», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top