Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές από συγγενή», λέει η γιαγιά της

«Βόμβες» από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκιση της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση. 

Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε η ανακρίτρια

Η μητέρα της κατηγορούμενης αποκάλυψε ότι η εννιάχρονη εγγονή της είχε πέσει θύμα κακοποίησης από συγγενικό πρόσωπο το 2014. 

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

«Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της. Το είχε αφήσει κάπου, σε συγγενικό πρόσωπο και πήγε και την πήρε και την βρήκε μελανιασμένη. Την πήγε στο Καραμανδάνειο και την εξέτασαν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό», είπε η μητέρα της Ρούλας, μιλώντας στο Mega. 

Πάτρα - μικρή Τζωρτζίνα με τους γονείς της

Η μικρή Τζωρτζίνα με τους γονείς της, Ρούλα και Μάνο

Πάτρα: «Λέτε ψέματα και ανακρίβειες», λέει η γιαγιά των τριών κοριτσιών 

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου παρενέβη στην εκπομπή Live News προκειμένου να διαψεύσει μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε ότι ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς. 

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Μου έλεγε ''μαμά πάρε με από δω''»

«Μόνη της μας είχε αναφέρει ότι δούλευε σε μία κυρία, φρόντιζε την κυρία Ευγενία. Της πήγαινε φάρμακα και ότι χρειαζόταν. Όταν παντρεύτηκε το παιδί της, η Ρούλα, μίλαγε με την κυρία Ευγενία και της είπε “εάν θέλει μπορεί να έρθει να με προσέχει και να της γράψω το σπίτι επάνω να μείνουν”. Παντρεύτηκε το παιδί και πήγαν εκεί να μείνουν και φρόντιζε η Ρούλα την ηλικιωμένη. Η μαμά της όμως ήταν η πρώτη που φρόντιζε την κυρία Ευγενία», είπε η μάρτυρας. 

Πάτρα - μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και γιαγιά των τριών παιδιών

Τα λόγια της πυροδότησαν την αντίδραση της μητέρας της Ρούλας, η οποία είπε στον αέρα: «Δεν την ήξερα, ούτε στο πρόσωπό της καθόλου. Ποτέ δεν πήγα σπίτι της, δεν μπορούν να λέγονται τέτοια ψέματα στον αέρα»

Στη συνέχεια, επιτέθηκε προσωπικά στον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Nτρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».

Τέλος απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο που μίλησε με τη μάρτυρα, αλλά και την ανώνυμη καταγγέλλουσα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top