Πάτρα: Η νηπιαγωγός της Τζωρτζίνας μιλά πρώτη φορά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα στόματα «ανοίγουν» και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της κατηγορούμενης

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, τα στόματα «ανοίγουν» και αποκαλύπτουν την άγνωστη και σκοτεινή πλευρά της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα

Πάτρα: «Μήπως κάποιος ή κάποια "κρατάει" κάποιον;», λέει ο Κατερινόπουλος

Το 2019 όταν έχασε το πρώτο της παιδί, τη Μαλένα, άρχισαν να γίνονται αντιληπτές οι πρώτες περίεργες αντιδράσεις της. Η νηπιαγωγός της Τζωρτζίνας, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, αναφέρθηκε στη στάση της μητέρας όταν πέθανε το ενάμιση έτους παιδί της. 

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

«Όταν συνέβη αυτό με την Μαλένα εμένα με πήρε η μητέρα τηλέφωνο. Μου είπε ότι όλα είναι καλά και ότι τη διαβεβαίωσαν πως αυτή η μορφή λευχαιμίας είναι ιάσιμη. Ξαφνικά, μια Κυριακή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είμαι η πρώτη που τηλεφωνεί και ότι κατεβαίνουν στην Πάτρα γιατί “χάθηκε” η Μαλένα. Έπαθα ένα σοκ. Από το πουθενά, που είχα μείνει ότι το παιδί είναι καλά», είπε η γυναίκα. 

Πάτρα: «Η Ρούλα θέλει διαζύγιο, είναι πληγωμένη από τη στάση του Μάνου»

Πάτρα - γονείς τριών παιδιών

Μάλιστα, επεσήμανε ότι η μητέρα ήταν ατάραχη, ενώ δύο μέρες αργότερα που πήγε την Τζωρτζίνα σχολείο, ήταν ψυχρή, πράγμα που της έκανε μεγάλη εντύπωση.   

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές από συγγενή», λέει η γιαγιά της

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε έξι μήνες πρακτική ως νοσηλεύτρια 

Η μαρτυρία  - ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βαγγέλης Γκούμας αποκαλύπτει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε απλές γνώσεις νοσηλευτικής, αλλά επί έξι μήνες κινούνταν στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και έκανε την πρακτική της. 

Γνώριζε από φάρμακα και φαρμακευτικές ουσίες, παρόλο που η ίδια εμφανίστηκε να μη γνωρίζει τι είναι η κεταμίνη, όταν συνελήφθη. 

Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε η ανακρίτρια

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Ρούλας Πισπιρίγκου  

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν γνωρίσει τον Μάνο, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, όπως είπε αποκλειστικά στο Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ γυναίκα που γνώριζε τόσο την ίδια, όσο και τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή. 

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για κάποιον πριν τον Μάνο... Με χάπια, της έκαναν πλύση στομάχου στο Ρίο και το άτομο αυτό έχει μετανιώσει. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου νόμιζε ότι την παρακολουθούν  

Όταν ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών, η κατηγορουμένη αγόραζε τηλεκάρτες και απέφευγε να μιλά στο τηλέφωνο, γιατί νόμιζε ότι την παρακολουθούν. Έτσι τουλάχιστον έλεγε στους φίλους της .

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

«Την έχω ικανή για όλα... Είναι άγγελος και διάβολος μαζί»

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου και η σύζυγός του πιστεύουν ότι η μητέρα της Τζωρτζίνας είναι ικανή για όλα. Τα δύο πρόσωπα αυτά που γνώριζαν την Ρούλα και τον Μάνο Δασκαλάκη, μίλησαν αποκλειστικά στο Star και την Άννα Σταματιάδου, χαρακτηρίζοντας «βιοπαλαιστή» τον Μάνο και «διάβολο» την κατηγορουμένη.  

Πάτρα: «Αν πάει ο Μάνος δίπλα της θα τα ομολογήσει όλα»

Ο Μάνος έλειπε συνέχεια, έκανε δυο και τρεις δουλειές. Γυρνούσε την Πάτρα με ένα μηχανάκι με το κουτί της πίτσας. Αυτή καθόταν, έφτιαχνε μαλλιά, νύχια, βαφόταν, έβγαινε βόλτες με το αμάξι. Κανονικά συνέχιζε τη ζωή της σε βαθμό που έκανε τους άλλους να σκέφτονται ότι κάτι γίνεται με αυτή τη γυναίκα. 

Η σύζυγος του πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου ειναι και αυτή σαστισμένη. Γνώριζέ τη Ρούλα και τον Μάνο και αντάλλασσαν μηνύματα. Τους ένωναν κοινές παρέες στην πόλη τους, την Πάτρα, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

«Για να βάλει στο μυαλό της τον Μάνο θα πιστέψει τα πάντα. Έλεγε ότι της έχει κάνει μαγια η πεθερα της... Μήπως η μάνα της έχει κάνει μάγια; Και ειναι πίσω από όλα αυτά η μάνα και η αδελφή της... Το ένστικτο της μάνας... Θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει για να έχει κοντά της τον Μάνο. Ο Μάνος δεν το έκανε, κρύβονται πολλά και θα βγούνε κι αλλά», είπε η γυναίκα.  

Ο πρώην της Ρούλας Πισπιρίγκου και η σύζυγός του μιλούν στην Άννα Σταματιάδου για τους γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top