Πάτρα: «Η Ρούλα θέλει διαζύγιο, είναι πληγωμένη από τη στάση του Μάνου»

«Αισθάνεται απογοητευμένη και προδομένη», λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές από συγγενή», λέει η γιαγιά της

Η κατηγορούμενη, που περίμενε στήριξη από τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, όπως είπε η ίδια σε τηλεφώνημα που είχε με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο, ζήτησε από τον δικηγόρο της να προχωρήσει στη λύση του γάμου της. 

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος»

«Μου δήλωσε την επιθυμία της να ζητήσει τη λύση του γάμου της, δηλώνοντας τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για την ίδια δεν έχει την ηθική συμπαράσταση του συζύγου της», είπε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Mega σχετικά με την αίτηση διαζυγίου που θέλει να καταθέσει η 33χρονη, δηλώνοντας τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του συζύγου της. 

Αισθάνεται απογοητευμένη, την έχει πληγώσει η στάση του, μου έχει ζητήσει να το δημοσιοποιήσω, αισθάνεται προδομένη. 

 Αναφερόμενος στην ψυχολογική της κατάσταση, ο δικηγόρος είπε ότι είναι άσχημη: «Eίναι άσχημη, ωστόσο άλλα πράγματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί, είναι απολύτως αναληθή, διαψεύδονται», ξεκαθάρισε. 

Πάτρα - Μάνος και Ρούλα στη συνέντευξη στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Πάτρα: Διαχωρίζει τη θέση του ο Μάνος Δασκαλάκης 

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας αποκλειστικά στον δημοσιογράφο, Πέτρο Κουσουλό λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε ότι διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από τη σύζυγό του. 

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα»

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος Δασκαλάκης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top