Πάτρα: Απέναντι από Λιγνάδη, Φιλιππίδη, Αναγνωστόπουλο το κελί της Ρούλας

Πού θα μένει στις φυλακές Κορυδαλλού και τι ζήτησε από τους υπεύθυνους

Σε ειδικό κελί στις φυλακές Kορυδαλλού, μακριά από τις άλλες κρατούμενες και με ξεχωριστό ωράριο προαυλισμού θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη χθεσινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την προφυλακίσουν.  

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φορώντας χειροπέδες, έφτασε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και πολύ γρήγορα πέρασε την σιδερένια πόρτα. Το κελί της ήταν ήδη έτοιμο. 

Πάτρα: «Η Ρούλα θέλει διαζύγιο, είναι πληγωμένη από τη στάση του Μάνου»

Ακριβώς απέναντί, στην 6η πτέρυγα των φυλακών, κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η 33χρονη θα βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές, σε κοντινή απόσταση από τα μέλη της 17 Νοέμβρη και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.   

Ρούλα Πισπιρίγκου - φυλακές Κορυδαλλού

Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε η ανακρίτρια

Το κελί της θα ειναι στον πρώτο όροφο. Στη σιδερένια πόρτα, μέσω ενός μικρού ανοίγματος, θα επικοινωνεί με τους σωφρονιστικούς υπάλληλους. Στο εσωτερικό του κελιού υπάρχει ένα κρεβάτι και ένα παράθυρο τυφλό. Δε θα μπορεί να επικοινωνήσει με κανένα άλλο κελί και θα μιλά από το ατομικό της καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται έξω από το κελί. Δίπλα ακριβώς, ειναι το αναρρωτήριο. 

Πάτρα - κελί Ρούλας Πισπιρίγκου

Πρώην κρατούμενο των φυλακών μιλά για τον «Νόμο των Κελιών»

Ένας πρώην κρατούμενος, μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Άρη Λάμπο, τον “Νόμο των κελιών” και πώς αντιμετωπίζουν οι τρόφιμοι, υποδίκους που τους βαραίνουν τέτοιου είδους αδικήματα. 

«Στον ειδικό χώρο πηγαίνουνε όσοι χρήζουν προστασίας και δεν μπορούν να πατήσουν το πόδι τους στις πτέρυγες. Διότι έχουν μπει σε διαδικασίες που τους κυνηγάνε να τους φάνε ζωντανούς. Οποιοδήποτε αδίκημα έχει να κάνει με παιδιά ή ηθών, είναι για να σε βάλουν στο τσιγκέλι... Ότι δεν λέει ο νόμος που έχει ψηφιστεί, το λέει ο νόμος της ζούγκλας, της φυλακής», είπε χαρακτηριστικά. 

Το ίδιο φοβάται και η 33χρονη, όπως εκμυστηρεύτηκε στον δικηγόρο της, μετά την απολογία της και την απόφαση για προφυλάκιση. 

Η 33χρονη προς το παρόν και για 48 ώρες θα παραμείνει σε ειδικό χώρο λόγω κορωνοϊού, πριν μεταφερθεί στο δικό της κελί. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε από τους υπεύθυνους της φυλακής 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται δυο φορές την ημέρα, χωρίς επαφή με άλλες συγκρατούμενες, ενώ ζήτησε τηλεόραση στο κελί της για να παρακολουθεί όσα λέγονται για αυτή τώρα που βρίσκεται στη φυλακή. 

Λίγη ώρα μετα την είσοδο της 33χρονης στις φυλακές υπήρξαν φήμες ότι αυτοτραυματίστηκε, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο. Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής διέψευσε ότι συνέβη κάτι τέτοιο και διαβεβαίωσε ότι η κρατουμένη ειναι καλά στην υγεία της. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top