Δολοφονία Άλκη: «Κοπρόσκυλα», «δολοφόνοι», φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος

Δίωξη για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο στους οχτώ συλληφθέντες

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως τον δολοφόνο του Άλκη οι συλληφθέντες

Στο σημείο επικράτησε ένταση, καθώς πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί εκεί, άρχισε να τους επιτίθεται λεκτικά, ενώ τους πέταξαν εναντίον τους και αντικείμενα. 

συλληφθέντες

Βρισιές και κατάρες δέχθηκαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

«Κοπρόσκυλα», «δολοφόνοι», φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν τείχος για να προστατέψουν τους συλληφθέντες από το μένος των συγκεντρωμένων. 

Μητέρα Άλκη: «Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά»

Οι οχτώ οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και πήραν διορία για να απολογηθούν την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος τους, διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Πρόκειται για επτά Έλληνες κι έναν Αλβανό, νεαρής ηλικίας, η εμπλοκή των οποίων στο άγριο έγκλημα προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

δολοφονία ΆΛκη

Εξαγριωμένο πλήθος πέταξε αντικείμενα εναντίον των συλληφθέντων που έφτασαν στην ανακρίτρια

Έχουν εκδοθεί δύο ακόμα εντάλματα σύλληψης με την αστυνομία να αναζητά τα άτομα.

Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής ένας από τους συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα απολογείται σήμερα και ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη. 

Δολοφονία Άλκη: Οκτώ νέες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Δολοφονία Άλκη: «Δείχνουν» έναν Αλβανό κι έναν Έλληνα ως τους δολοφόνους του 19χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αστυνομία έχει καταλήξει ότι έντεκα άτομα εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη και των φίλων του, από τους οποίους οι εννέα έχουν συλληφθεί. Από τους εννέα, οι έξι είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν. 

Παράλληλα, όπως είπε η δημοσιογράφος, τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και πλέον οι συλληφθέντες «δείχνουν» ως δολοφόνους τους Άλκη έναν 20χρονο Αλβανό κι έναν Έλληνα, οι οποίοι δεν είναι σεσημασμένοι. Και οι δύο βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες. Προς το παρόν, είναι συγκεχυμένες για το ποιος από τους δύο αυτούς ανθρώπους κρατούσε το δρεπάνι και ποιος το στυλιάρι με τα οποία χτυπήθηκε ο Άλκης. 

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονιστική μαρτυρία - «Εντάξει; Tον καθαρίσατε;»

Η αστυνομία θεωρεί ότι είναι δύο τα φονικά όπλα (δρεπάνι και στυλιάρι), καθώς όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του, το παιδί αν δεν πέθαινε από ακατάσχετη αιμορραγία από το χτύπημα με το δρεπάνι, θα πέθαινε από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι του από στυλιάρι. 

Αυτό που μένει να γίνει είναι να ληφθούν αποτυπώματα και DNA από τα δύο αυτά άτομα, τα οποία θα συγκριθούν με τα αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκαν στο δρεπάνι, αλλά και το δεύτερο όπλο.

Ανώνυμη καταγγελία αστυνομικού: «Οι οπαδοί έχουν την κάλυψη της αστυνομίας»

Τέλος, έχουν εκδοθεί δύο εντάλματα για τη σύλληψη του 20χρονου Αλβανού, ο οποίος διέφυγε στην Αλβανία, αλλά κι ενός Έλληνα, ο οποίος φέρεται να κρύβεται στην Αθήνα. 

Ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος συμμετείχε σε πανομοιότυπη επίθεση το 2019 μαζί με τον 23χρονο συλληφθέντα, φέρεται αμέσως μετά την επίθεση στον Άλκη να διέφυγε μέσω της Κρυσταλοπηγής. Αρχικά πήγε στην Κορυτσά, από όπου κατάγεται και μετά φέρεται να πήγε στα Τίρανα για να χαθούν τα ίχνη του. 

Δολοφονία Άλκη: Διέφυγε από τη χώρα 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση;

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα συλλάβουν και τους δύο καταζητούμενους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top