Δολοφονία Άλκη: Συγκλονιστική μαρτυρία - «Εντάξει; Tον καθαρίσατε;»

Μητέρα Άλκη: «Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το στυγερό έγκλημα με θύμα τον Άλκη Καμπανό στη Θεσσαλονίκη. Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία από τη ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκάλεσε αποτροπιασμό για τη σκληρότητα με την οποία φέρθηκαν στον Άκη.

Δολοφονία Άλκη: Ταυτοποιήθηκε και τρίτος οδηγός

Συγκεκριμένα μία γυναίκα που μένει κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε καρέ - καρέ την επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος και η παρέα του. 

Δολοφονία Άλκη: Διέφυγε από τη χώρα 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση;

«Τη φωνή του μές στα αυτιά μου την έχω. Γινόταν μια φασαρία και με το που βγαίνω έξω βλέπω δύο αυτοκίνητα σταματημένα απέναντι. Άτομα με κοντάρια κυνηγάνε τα παιδιά το ένα το καημένο έτρεξε, το άλλο κρύφτηκε εδώ», ανέφερε η γυναίκα.

δολοφονία Άλκη

Επάνω μένω. Άκουγα τη φωνή του που φώναζε «φτάνει μη με χτυπάτε άλλο, μη με χτυπάτε άλλο» και μετά άκουσα τους φίλους του να λένε «άνοιξε τα μάτια σου»

«Μετά φώναξαν κάτι αχαρακτήριστοι, "εντάξει; τελειώσατε; τον καθαρίσατε;"», συνέχισε, χαρακτηρίζοντάς τους οργανωμένους εγκληματίες. «Ακόμη μέσα στα αυτιά μου το έχω. Ξέρετε τι είναι να ακούς ένα παιδί να φωνάζει μη με χτυπάτε άλλο;», πρόσθεσε.

Μητέρα Άλκη: «Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά»

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη καθώς με όσο κουράγιο της έχει απομείνει μετά τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους στέλνει το δικό της μήνυμα για τον τερματισμό της βίας.

Μητέρα Άλκη: «Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά»

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου», είπε μιλώντας στον Alpha. 

Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια.

Άλκης Καμπανός

Κούγιας: «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα» - Τι συζήτησε με τους γονείς του Άλκη

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε στη Βέροια για να συναντήσει τους γονείς του αδικοχαμένου παιδιού.

Ήταν η πρώτη φορά που τους συνάντησε. Όπως είπε, του μίλησαν τόσο για την αγάπη του γιου τους για τον Άρη, όσο και για τους φόβους που έχουν για την έκβαση της υπόθεσης.

Δολοφονία Άλκη: Ο Κούγιας καταγγέλει απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον ίδιον

«Είμαι συγκλονισμένος από τη συνάντηση που είχα με αυτούς τους ανθρώπους. Με γέμισαν φωτογραφίες και μου μιλούσαν για τον Άλκη. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δε θα δικαιωθούν, αλλά υπάρχει δικαιοσύνη», είπε αρχικά ο ποινικολόγος. 

Πρόσθεσε, δε, ότι έμαθαν ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος δικαστικού μεγάλου, όπως και η σύζυγός του. «Έχουν μάθει για τις αποφάσεις που έχουν προηγηθεί με τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού και ανησυχούν. Και τότε ήταν το ίδιο δικηγορικό περιβάλλον», πρόσθεσε και επεσήμανε ότι οι γονείς του Άλκη θέλουν να παραστούν στο δικαστήριο.

19χρονος Άλκης

Τέλος, ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση: «Υπάρχει τρομοκρατία και άρχισαν οι απειλές και σε εμένα προσωπικά. Με πήρε κάποιος με απόκρυψη και με ύφος μου είπε «γιατί λέω για εγκληματική οργάνωση». Του απάντησα γιατί είναι εγκληματική οργάνωση», κατέληξε.

Δολοφονία Άλκη: Ταυτοποιήθηκε και τρίτος οδηγός

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν όλους τους εμπλεκόμενους στην δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR το Σάββατο, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχει χαρτογραφήσει 12 άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή, έχει ταυτοποιήσει έξι άτομα τα οποία αναζητούνται, ενώ έχει εντοπίσει τέσσερα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι χούλιγκανς το βράδυ του φονικού. Μάλιστα, ταυτοποιήθηκε και τρίτος οδηγός.

Όσον αφορά τον 20χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και διέφυγε στην Αλβανία, η ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες εμπλοκής του. 

Ωστόσο, έχουν καταλήξει όσον αφορά τον 23χρονο συλληφθέντα ότι μετά το φονικό με τουλάχιστον 2 άτομα κατευθυνθήκαν προς τον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top