Δολοφονία Άλκη: Οκτώ νέες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Έχει βγει ένταλμα και για τον Αλβανό που διέφυγε στη χώρα του

Σε οκτώ συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία.

Δολοφονία Άλκη: Ταυτοποιήθηκε και τρίτος οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν είναι περίπου 10, ενώ έχει βγει ένταλμα και για τον Αλβανό που διέφυγε στη χώρα του.

Δολοφονία Άλκη: Ο Κούγιας καταγγέλει απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον ίδιον

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις εκ των εμπλεκομένων».

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022», αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ο ένας γεννημένος το 1999 και ο άλλος το 2001.

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης», αναφέρει η νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σήμερα, μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί συνολικά 8 άτομα, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα για άλλα δυο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Αλβανός που διέφυγε στη χώρα του.

«Σεσημασμένοι» οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου

Τρεις Έλληνες κι ένας Αλβανός, περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες, σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ηλικίας 20 έως 23 ετών, ενώ οι τρεις εξ αυτών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, άγνωστο όμως ακόμη για τι είδους αδικήματα.

Τάκης Θεοδωρικάκος μετά τις νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη: «Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος»

Δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη Δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», ήταν η δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου, λίγο μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για νέες συλλήψεις ατόμων που φέρονται να έχουν σχέση με τη δολοφονία του Άλκη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top