Μήνυση στον Κούγια από δημοσιογράφο: «Πήγε να μου ρίξει χαστούκι»

Τι δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός και ο Νίκος Νικολετάκης

Μήνυση εναντίον του Αλέξη Κούγια ετοιμάζεται να καταθέσει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «ΜΠΑΜ», Πέτρος Κουσουλός μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε ο δικηγόρος εναντίον του δημοσιογράφου της εφημερίδας Νίκο Νικολετάκη. 

Όπως είπε ο κ. Νικολετάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σήμερα το πρωί και πριν ακόμη ανέβουν στην έδρα οι δικαστές, δέχθηκε μια απίστευτη φραστική επίθεση από τον συνήγορο της μητέρας από την Πάτρα, Αλέξη Κούγια. 

«Αν ξαναγελάσεις θα σε λιώσω!» - Χαμός στη δίκη για την υπόθεση της Πάτρας

«Ήταν σοκαριστικό. Δε μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Καθόμουν στην πρώτη σειρά, όπου κάθονται οι δημοσιογράφοι, απέναντι από την κατηγορούμενη. Ξαφνικά με πλησίασε ο κ. Κούγιας και άρχισε να μου φωνάζει για ένα άρθρο που είχε δημοσιευτεί παλιότερα στην εφημερίδα, το οποίο δεν το είχα γράψει εγώ.

Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου, προσπάθησε να με αρπάξει από τη μύτη και μετά να μου ρίξει χαστούκι. Κατάφερα ενστικτωδώς να τον αποφύγω και άρχισε να απειλεί εμένα και τον Πέτρο Κουσουλό», ανέφερε ο δημοσιογράφος. 

Καβγάς Κούγια- Κουσουλού on air στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων δικαστικών συντακτών αλλά και των αστυνομικών που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Ν. Νικολετάκη, δεν επενέβησαν εγκαίρως. 

«Αν δεν είχα αποφύγει το χαστούκι, οι αστυνομικοί δε θα με είχαν προστατέψει», είπε. 

Η Κουτσελίνη απαντά στον Κούγια - Τα κοκτέιλ, οι selfies και οι... διαρροές


Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Συντακτών συγκαλεί εκτάκτως εποπτικό συμβούλιο για να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Κούγια μετά από αυτά που συνέβησαν στο δικαστήριο κατά του Πέτρου Κουσουλου και του Νίκου Νικολετάκη.

Πέτρος Κουσουλός: «Αυτός ο εξευτελισμός, αυτή η συμπεριφορά θα τιμωρηθούν»

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κουσουλός, στο πρόσωπο του οποίου αναφέρθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι συντάσσεται μήνυση εναντίον του γνωστού ποινικολόγου. 

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για την επίθεση του Αλέξη Κούγια εναντίον συνεργάτη του

Αλέξης Κούγιας: Γιατί έστειλε εξώδικο σε Κουτσελίνη, Κουσουλό και Κουρτέση

«Είναι δυνατόν να μην υπάρχει αντίδραση από τις αρχές; Αυτό που συνέβη είναι βαρύτατο πλήγμα στην ελευθεροτυπία, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Ως πότε ο ΔΣΑ θα στέκεται άπραγος απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές; Ως πότε θα είμαστε σε μια χώρα που θα δεχόμαστε προπηλακισμό και bullying δημοσιογράφων από δικηγόρους;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

Άγρια κόντρα για Κούγια - Λέων: «Διάβασα τη δήλωση αυτής της σφυρίδας»

«Αυτή η συμπεριφορά, αυτή η απειλή, αυτός ο εξευτελισμός δε θα μείνουν αναπάντητα, θα τιμωρηθούν. Ο κ. Κούγιας έχει χάσει το μέτρο». 

«Πες στην που@@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα θα σας γ@@@σω αρχ@@@. Τι είμαι εγώ; Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια. Μη γελάς, δε με ξέρεις… Αν ξαναγελάσεις θα σε λιώσω», ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια. 

Καταλήγοντας ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε ότι ο συνήγορος της μητέρας από την Πάτρα έχει αυτή τη συμπεριφορά, ώστε να φιμώσει του δημοσιογράφους και να σταματήσει η έρευνα για την υπόθεση.

«Ο κ. Κούγιας θα κληθεί να πληρώσει για όσα έχει πει. Πρόκειται για μια αήθη επίθεση από δικηγόρο που νομίζει ότι είναι στο απυρόβλητο», είπε. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top