Άγρια κόντρα για Κούγια - Λέων: «Διάβασα τη δήλωση αυτής της σφυρίδας»

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο δικηγόρος με τον ιατροδικαστή

Σφοδρή επίθεση κατά του Γρήγορη Λέοντα, εξαπέλυσε με ανακοίνωση του γραφείου του ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, απαντώντας σε προηγούμενες δηλώσεις του ιατροδικαστή.

Πάτρα: «Όχι» στο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας - Συνεχίζεται η απολογία

Στην ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζει τον ιατροδικαστή «σφυρίδα», αμφισβητεί αν ο κ. Λέων έχει κάνει ποτέ πραγματική νεκροψία – νεκροτομή και πόσα χρόνια σπούδασε στην Ιταλία.

«Δεν θα γελάνε τα πλακάκια του νεκροτομείου μόνο, και δυστυχώς αυτός δεν ξέρει ότι στο νεκροτομείο δεν υπάρχουν πλακάκια, αλλά θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, ο οποίος καταλήγει στην ανακοίνωσή του ότι ο Γρηγόρης Λέων, θέλει να καταδικαστεί η εντολέας του ώστε να το εξαργυρώσει με πολιτική καριέρα.

Νωρίτερα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον ANT1 αναφέρθηκε στον κ. Κούγια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με όσα λέει». Η συγκεκριμένη δήλωση ήρθε σε απάντηση στα όσα έχει πει ο κ. Κούγιας το τελευταίο διάστημα, ο οποίος έχει κατηγορήσει τον ιατροδικαστή ότι δεν έχει κάνει ούτε μια νεκροτομή στην ζωή του και ότι δεν έχει επαρκείς τίτλους σπουδών.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

«Διάβασα την δήλωση αυτής της σφυρίδας, του Γρηγόρη Λέων, που δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς βρίσκει χρόνο να μελετάει τις εξελίξεις στην ιατροδικαστική, αφού τη μισή μέρα την περνά στο δήμο Αθηναίων για το πώς θα καθαριστούν τα σκουπίδια από την Αθήνα, και την άλλη μισή την περνάει σε 5 κανάλια, και του υποβάλλω έξι ερωτήσεις.

Η 1η είναι εάν έχει πιάσει νυστέρι στα χέρια του και έχει έστω υπογράψει μια νεκροψία – νεκροτομή.

Η 2η είναι η εξής: Στο νεκροτομείο έχει πάει, εκτός από το να βγάλει φωτογραφίες ενός πτώματος την ώρα που οι κανονικοί ιατροδικαστές κάνουν νεκροψία - νεκροτομή;

Η 3η είναι εξής: Έχει υπογράψει ποτέ στην ζωή του πιστοποιητικό θανάτου για οποιοδήποτε θάνατο είτε ανθρωποκτονία, είτε ατύχημα, είτε θάνατο παθολογικής αιτίας;

Η 4η είναι η εξής: Έχει ποτέ συντάξει έστω και ένα πόρισμα ανθρωποκτονίας με ασφυκτικό θάνατο;

Η 5η είναι η εξής: Πόσα χρόνια σπούδασε στην Ιταλία και σε ποιο πανεπιστήμιο;

Η 6η είναι η εξής: Σε ποια ένωση ιατροδικαστών είναι πρόεδρος; Τα μέλη της έχουν κάνει κάποια νεκροψία - νεκροτομή; Είναι περισσότερα ή λιγότερα από 10;

Είμαι βέβαιος ότι, αν δώσει έστω και μια ειλικρινή απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις, δεν θα γελάνε τα πλακάκια του νεκροτομείου μόνο, και δυστυχώς αυτός δεν ξέρει ότι στο νεκροτομείο δεν υπάρχουν πλακάκια, άλλα και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Υ.Γ.1: Ρε ηθικέ ιατροδικαστή που θέλεις να γίνεις και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες, σου έχει πει κανείς πόσο ανήθικο είναι, χωρίς να έχεις διαβάσει τη δικογραφία, να καταρρακώνεις το τεκμήριο αθωότητας μιας φτωχής γυναίκας και, για να οικονομήσεις από την πολιτική, να προσπαθείς να βάλεις φυλακή μια αθώα γυναίκα?

Υ.Γ.2: Τώρα που θα αρχίσουν να σου έρχονται οι αγωγές και οι μηνύσεις της .... (σ.σ. αναφέρει τα αρχικά του ονόματος της εντολέως του) και οι πειθαρχικές καταγγελίες στον Ιατρικό Σύλλογο για όλα τα ποινικά αδικήματα που έχεις διαπράξει εις βάρος της, να δω αν θα γελάς ή θα κλαις».

Γρηγόρης Λέων: Δεν πτοούμαι από υβριστικές επιθέσεις - Η συνέχεια θα δοθεί στα αρμόδια δικαστήρια

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Λέων απαντώντας σε όσα του καταλογίζει ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρει, χωρίς να τον κατονομάζει:

«Με τρία παιδιά νεκρά ο τέταρτος συνήγορος της κατηγορούμενης προσπαθεί σκόπιμα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία και με συκοφαντίες και απειλές να αποτρέψει τον δημόσιο διάλογο σε θέματα ιατροδικαστικής επιστήμης. Δεν πτοούμαι από υβριστικές επιθέσεις. Η συνέχεια θα δοθεί στα αρμόδια δικαστήρια. ΥΓ: Να μάθει γεωγραφία γιατί η Λυκόβρυση- Πεύκη δεν είναι Κουκουβάουνες».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top