Πάτρα: «Όχι» στο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας - Συνεχίζεται η απολογία

Η μητέρα των παιδιών επέστρεψε στα δικαστήρια για να απολογηθεί

Εξαίρεση της ανακρίτριας από την υπόθεση ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας / Αλήθειες με τη Ζήνα

Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας που ερευνά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και κατατέθηκε για δεύτερη φορά από την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα. Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά. Η μητέρα των παιδιών βρίσκεται από τις 3 το μεσημέρι ξανά στο ανακριτικό γραφείο. 

Πάτρα: Απολογείται για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας η μητέρα τους

Χθες το πρωί η 34χρονη ξεκίνησε την απολογία της στη δικαστική λειτουργό για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της. Ωστόσο, η διαδικασία διεκόπη τις 5 το απόγευμα, καθώς η κατηγορούμενη επικαλέστηκε μεροληψία της δικαστικής λειτουργού. Σήμερα, μετά το «όχι» από το δικαστικό συμβούλιο, η 34χρονη επέστρεψε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να συνεχίσει την απολογία της, που είχε μείνει στη μέση. 

Πάτρα: Η απάντηση Δασκαλάκη για τη «βεβήλωση του τάφου» της Τζωρτζίνας

Η κατηγορούμενη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας από την υπόθεση που ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας / Φωτογραφία Intime

Το αίτημα κατατέθηκε στον εισαγγελέα από τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, όμως απορρίφθηκε. Έτσι, η απολογία της κατηγορούμενης θα συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε.

Σημειώνεται ότι η 34χρονη είχε καταθέσει και πάλι αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού πριν λίγες μέρες, διεκδικώντας πριν την απολογία της να εξεταστούν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων. Η ανακρίτρια είχε αποδεχτεί να εξετάσει τους μάρτυρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top