Πάτρα: Η απάντηση Δασκαλάκη για τη «βεβήλωση του τάφου» της Τζωρτζίνας

Διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης

Ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε και σήμερα το «παρών» στη δίκη για τον  θάνατο της Τζωρτζίνας / Βίντεο star.gr

Απαντήσεις για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της πλευράς της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα και του εν διαστάσει συζύγου της για τις φωτογραφίες στο μνήμα της κόρης τους Τζωρτζίνα έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών βρέθηκε σήμερα στη δίκη, η οποία διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου.

Πάτρα: Τα μηνύματα της μητέρας στον Μάνο Δασκαλάκη

Για τις 31 Ιανουαρίου διεκόπη η δίκη της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνα. Η διαδικασία κατέστη αδύνατον να ολοκληρωθεί σήμερα, λόγω της πολύωρης απολογίας της κατηγορούμενης για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Πάτρα: Απολογείται για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας η μητέρα τους

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε και σήμερα το «παρών» στη δίκη για τον  θάνατο της Τζωρτζίνας / Φωτογραφία Intime

Στα δικαστήρια, ωστόσο, βρέθηκε και σήμερα ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών. Ο Μάνος Δασκαλάκης, που έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, έφτασε το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μαζί με τους δύο δικηγόρους του, Δημήτρη Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Καράμπελα, προκειμένου να καταθέσει.

Κόντρα Κούγια - Δασκαλάκη: Ο έντονος διάλογός τους στο δικαστήριο

Τόσο κατά την άφιξη, όσο και κατά την αναχώρηση από το δικαστήριο δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τοποθετηθεί δημοσίως όταν τελειώσει η πολύκροτη δίκη και όταν «δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του». 

Πάτρα: Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη για τη «βεβήλωση νεκρού» και την «θεραπευτική κεταμίνη»

Απαντήσεις σε όσα ισχυρίζεται τις τελευταίες ώρες ο συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας, Αλέξης Κούγιας, έδωσαν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη.

Αρχικά, ο κ. Καραμπέλας κλήθηκε να απαντήσει στη «βεβήλωση νεκρού» για την οποία έκανε λόγο ο κ. Κούγιας. Όπως ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ο συνήγορος υπεράσπισης, ο Μάνος Δασκαλάκης έσπασε τη φωτογραφία που είχε τοποθετήσει στο μνήμα της Τζωρτζίνας η οικογένεια της κατηγορούμενης.

«Είναι ένα ζήτημα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο κ. Δασκαλάκης προφανώς και δε βεβηλώνει τον τάφο της κόρης του.

Αντίθετα, επιδεικνύει ιδιαίτερη μέριμνα για τον τάφο της κόρης του όλο αυτό το διάστημα. Αυτό το ζήτημα εκφεύγει από την ουσία της ιστορίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καράμπελας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καράμπελα για τη βεβήλωση νεκρού που κατηγορεί ο Αλέξης Κούγιας τον Μάνο Δασκαλάκη / Βίντεο star.gr

Αναφορικά με το ζήτημα της κεταμίνης και την τοποθέτηση της υπεράσπισης ότι η δόση που χορηγήθηκε στο παιδί ήταν θεραπευτική, ο κ. Γεωργακόπουλο απάντησε το εξής: «Το ζήτημα της κεταμίνης όπως προκύπτει από τα δεδομένα της δικογραφίας, από τους μάρτυρες, τις εξετάσεις και τα αναλυτικά δεδομένα για τη χορήγηση της κεταμίνης είναι ξεκάθαρο. Αυτός είναι και ο λόγος που έγινε η ποινική δίωξη. Τα ζητήματα που θέτει η υπεράσπιση θα φανούν στην πορεία της διαδικασίας. Για μας είναι ξεκάθαρο το θέμα της κεταμίνης. Στο ακροατήριο θα ακούσουμε τι έχει να πει ο κ. Κούγιας. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γεωργακόπουλου για την κεταμίνη / Βίντεο star.gr

 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top