Πάτρα: Τα μηνύματα της μητέρας στον Μάνο Δασκαλάκη

Τι περιλαμβάνει το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε

Απολογητικό υπόμνημα 125 σελίδων κατέθεσε η μητέρα από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών τους. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα 125 σελίδων - Eurokinissi

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα 125 σελίδων - Eurokinissi

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το υπόμνημα περιλαμβάνει πολλά τεχνικά στοιχεία που αφορούν σε γνωμοδοτήσεις ή σε στοιχεία που έχουν από επιστήμονες. 

Πάτρα: Απολογείται για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας η μητέρα τους

Επίσης στις σελίδες του υπομνήματος έχει καταγραφεί ολόκληρη η ζωή της κατηγορούμενης από τη στιγμή που γεννήθηκε, μέχρι και τον θάνατο της Ίριδας, αλλά και αποσπάσματα από καταθέσεις που αντικρούουν όλα όσα προέκυψαν από τη γνωμοδότηση των Καρακούκη – Καλόγρηα.

Πάτρα - Δασκαλάκης: «Θέλω να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου»

Σύμφωνα με τη Ρούλα Κουσκουρή, στο εκτενές υπόμνημα περιλαμβάνονται όμως και πολλά μηνύματα που έχει ανταλλάξει η κατηγορουμένη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.  Τα μηνύματα αυτά αποκαλύπτουν ότι το τέως πλέον ζευγάρι είχε μια πολύ καλή σχέση, σε μια προσπάθεια της υπεράσπισης να αποδομήσει την εκδοχή ότι κάθε φορά  που ο Μάνος Δασκαλάκης εγκατέλειπε τη συζυγική εστία, εκείνη έκανε κακό σε κάποιο παιδί της. 

Στο απολογητικό υπόμνημα περιλαμβάνονται μηνύματα που είχε ανταλλάξει η μητέρα από την Πάτρα με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη - Intimenews

Στο απολογητικό υπόμνημα περιλαμβάνονται μηνύματα που είχε ανταλλάξει η μητέρα από την Πάτρα με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη - Intimenews

Θάνατος Τζωρτζίνας: Η δήλωση για την κεταμίνη που πυροδότησε αντιδράσεις

Υπάρχουν τέλος πάρα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά και τον εν διαστάσει σύζυγό της, που, σύμφωνα πάντα με την υπεράσπιση της κατηγορουμένης, αποδεικνύουν ότι ήταν μια αγαπημένη οικογένεια και δύο γονείς που ήταν πάντα πάνω από τα παιδιά τους. 

Κούγιας: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη»

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της κατηγορουμένης από την Πάτρα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε πως βρισκόμαστε ενώπιον της μεγαλύτερης δικαστικής πλάνης. 

Κόντρα Κούγια - Δασκαλάκη: Ο έντονος διάλογός τους στο δικαστήριο

«Το τονίζω για άλλη μία φορά για να το κλείσω το θέμα. Όσες επιθέσεις και να γίνονται εναντίον μου δεν πρόκειται να μην κάνω το καθήκον μου και να βοηθήσω την κατηγορούμενη. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που απαντά σε όλα.  Είναι μια εμβληματική δίκη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη. Είμαι βέβαιος ότι θα καταρρεύσει το κατηγορητήριο. Είμαι βέβαιος ότι οι ένορκοι που θα κληθούν πραγματικά θα κάνουν το καθήκον τους. Το σημαντικότερο είναι όλοι να καταλάβουν ότι η ελευθερία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Ο κρατούμενος στις φυλακές πεθαίνει κάθε μέρα», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top