Καβγάς Κούγια- Κουσουλού on air στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Αυτή η λάσπη με εμένα δεν μπορεί να συνεχιστεί»

Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ένταση επικράτησε στον «αέρα» όταν ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε σε δηλώσεις του κ. Κούγια και έδωσε τη δική του απάντηση. «Είπατε σήμερα το πρωί ότι εγώ τρομοκράτησα τον κύριο Μεσογίτη και τον κύριο Χατζηνικολάου. Λοιπόν, εγώ σας ανακοινώνω ότι για αυτά τα οποία είπατε θα κληθείτε να λογοδοτήσετε γιατί μπορώ να αποδείξω τα πάντα και θα κληθούν ως μάρτυρες οι δικοί σας σύμβουλοι. Αυτή η λάσπη με εμένα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Λυπάμαι πολύ γιατί είχαμε σχέση επαγγελματική, ρίχνετε τόσο χαμηλά το επίπεδο».

«Το τηλέφωνό σας δεν το έχω. Μία φορά έχω επικοινωνήσει μαζί σας για την υπόθεση Μπόμπολα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας απευθυνόμενος στον Πέτρο Κουσουλό.

«Πληροφορήθηκα ότι ο κύριος Κουσουλός επικοινώνησε και με τον καθηγητή τον κύριο Χατζηνικολάου και με τον κύριο Μεσογίτη, επικοινωνήσε και με τον κύριο Κραββαρίτη. Και ένας δικηγόρο,  που μου κάνει τον φίλο μπροστά μου, επικοινώνησε με τους ιατροδικαστές», ανέφερε ο ποινικολόγος. 

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Πληροφορήθηκα πριν από λίγο, ότι ένας «δημοσιογράφος - παρουσιαστής», στον οποίο η ελληνική Δικαιοσύνη έχει απαγορεύσει να ασχολείται με την κα Σ.Π. με πρόσφατη απόφασή της, και ένας πρώην δικηγόρος της κ. Σ.Π. και δεν αναφέρομαι στον κο Όθωνα Παπαδόπουλο, χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, εντελώς παράνομα, επικοινώνησαν με τους προταθέντες, από εμάς στην 35η Τακτική Ανακρίτρια, μάρτυρες με ειδικές γνώσεις και προσπάθησαν να τους αποτρέψουν από το να καταθέσουν την επιστημονική τους άποψη, ενώπιον της κας Ανακρίτριας.

Οι κύριοι αυτοί και ειδικά ο δικηγόρος, πρέπει να καταλάβουν ότι στην υπόθεση της κας Σ.Π. έχουν όλα αλλάξει και είναι, εκτός από παράνομο, και ανήθικο να προσπαθούν να επηρεάσουν ανθρώπους και επιστήμονες οι οποίοι θα βοηθήσουν τη Δικαιοσύνη να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση.

Η κα Σ.Π. και εγώ προσωπικά, επιφυλασσόμεθα να ασκήσουμε εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top