Η Κουτσελίνη απαντά στον Κούγια - Τα κοκτέιλ, οι selfies και οι... διαρροές

Πώς σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός τις φωτογραφίες με τον Όθωνα Παπαδόπουλο

Απάντηση στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσαν σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Πέτρος Κουσουλός μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο γνωστός ποινικολόγος, μέσα από δελτίο τύπου, εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του Πέτρου Κουσουλού, με αφορμή την υπόθεση Πισπιρίγκου και κάποιες φωτογραφίες του δημοσιογράφου με τον πρώην δικηγόρο της κατηγορούμενης μητέρας, Όθωνα Παπαδόπουλο, και τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πέτρος Κουσουλός - Όθωνας Παπαδόπουλος

Κουσουλός - Παπαδόπουλος 2

Συγκεκριμένα, σχολιάζει με έντονο ύφος τις φωτογραφίες, τις οποίες όπως αναφέρει του τις απέστειλε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και διερωτάται πώς είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος και ο δικηγόρος να βρίσκονται μαζί και να ανεβάζουν και φωτογραφίες. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι τις «διαρροές» από τις δικογραφίες της υπόθεσης της Πάτρας φέρεται να τις έκανε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και όχι γνωστός Εισαγγελέας.

Αυτό το δελτίο τύπου στάθηκε αφορμή για να «ξεσπάσει» η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή:

Γιατί ο κ. Κούγιας στέλνει επιλεγμένες φωτογραφίες. Αυτές που έστειλε στο δελτίο τύπου απεικονίζουν τον κ. Όθωνα Παπαδόπουλου, τον κ. Σπύρο Δημητρίου και τον Πέτρο Κουσουλό. Γιατί δεν πήρε και αυτές τις φωτογραφίες. Γιατί το μόνο πρόσωπο που είναι προβληματικό να είναι ο Πέτρος;

Όπως επεσήμανε, υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα και τη Σάννυ Μπαλτζή, τις οποίες δεν απέστειλε με το δελτίο τύπου.

Παπαδόπουλος - Άρια Καλύβα

Άρια Καλύβα - Μπαλτζή - Παπαδόπουλος

«Η Σάννυ Μπαλτζή είναι κουμπάρα του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλης και διατηρεί ένα μπαράκι στο Χαλάνδρι. Μας έχει καλέσει πολλές φορές για να περάσουμε ωραία τα βράδια μας. Ο κ. Παπαδόπουλος πήγε καλεσμένος του κ. Δημητρίου, όπως και ο Πέτρος Κουσουλός και η Άρια Καλύβα. Ήταν και άλλοι εκεί στο μπαρ και ανέβασαν και αυτοί φωτογραφίες στα social media τους», πρόσθεσε.

«Με τον κ. Όθωνα Παπαδόπουλο εκείνο το βράδυ μιλήσαμε για πολλά πράγματα, ήμασταν σε πολύ καλή διάθεση. Διασκεδάσαμε, χορέψαμε, ήπιαμε τα κοκτέιλς μας. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο, μου είπε για τα ταξίδια που έκανε με τη γυναίκα του... Και λίγο πριν φύγουμε, κατάφερα να υποκλέψω στοιχεία της δικογραφίας, μέσα από το κοκτέιλ που έπινε», είπε ο Πέτρος Κουσουλός, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες.

Απαντώντας στην «κατηγορία» του Αλέξη Κούγια ότι ο Όθωνας Παπαδόπουλος έδωσε τα στοιχεία των δικογραφιών στον Πέτρο Κουσουλό, η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθάρισε: «Πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Σέβομαι και εκτιμώ τον κ. Κούγια. Ο Πέτρος είπε το ρεπορτάζ σε σχέση με τις εισαγγελικές προτάσεις. Μετά είπε και δυο τρία στοιχεία από το νέο ρεπορτάζ του Πέτρου, σε σχέση με νοσηλευτές που αφορούν στη Μαλένα. Τι σχέση έχει το ρεπορτάζ του Πέτρου; Και εν πάσει περιπτώσει, εάν ο Πέτρος το παίρνει από εισαγγελείς, όπως τον έχετε κατηγορήσει, ή εάν το παίρνει από τον Όθωνα Παπαδόπουλο. Η πηγή του καθενός είναι διαφορετική».

Η απάντηση του Πέτρου Κουσουλού για τα... μήλα στον Αλέξη Κούγια

Με νέες δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» τη Δευτέρα, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος είπε: 

Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις ούτε βάζοντας μήλα στα μάγουλά σου για να έχεις ωραίο πρόσωπο, ούτε κάνοντας επίδειξη θράσους σε δικηγόρους που είναι 50 χρόνια στα δικαστήρια.

«Δεν το γνωρίζω το παιδί αυτό. Τώρα τον άκουσα. Δεν τον γνωρίζω καν, δεν έχω πιει καφέ μαζί του. Μαθαίνω ότι καθημερινά είναι σε μία εκπομπή μίας κυρίας που εκτιμούσα στο παρελθόν, της κας Κουτσελίνη, συμβαίνουν τέρατα. Γι’ αυτό είναι η δικαιοσύνη, όποιος παραβαίνει το τεκμήριο της αθωότητας, κι όποιος διαδίδει το περιεχόμενο ποινικών δικογραφιών, θα καθίσει στο σκαμνί», πρόσθεσε. 

Η απάντηση για τα... μήλα, ήρθε μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» δια στόματος Πέτρου Κουσουλού. 

«Θα το ομολογήσω για τα μήλα, πρέπει να δώσω μια απάντηση. Όντως έβαλα μήλα. Απευθύνθηκα στον τεχνικό σύμβουλο της κ. Πισπιρίγκου από τη Γερμανία που είχε κάνει την εμφάνισή του πριν λίγο καιρό. Ταξίδεψα μέχρι τη Γερμανία, εγώ τον βρήκα πρώτος αυτόν τον άνθρωπο και μετά τον σύστησα στον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος τον πήρε στην υπόθεση. Σε αυτό τον άνθρωπο οφείλεται αυτό το πρόσωπο», είπε αστειευόμενος ο Πέτρος Κουσουλός.

Η απάντηση του Πέτρου Κουσουλού στον Αλέξη Κούγια για τα... μήλα / Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Αλέξη Κούγια για τις φωτογραφίες Κουσουλού - Παπαδόπουλου

Ο Αλέξης Κούγιας στο δελτίο τύπου ανέφερε: 

«Πριν από λίγη ώρα η αδελφή της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου, κα Δήμητρα Πισπιρίγκου, μου απέστειλε μια ανάρτηση από το facebook του συναδέλφου Σπύρου Δημητρίου και φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται αγκαλιασμένοι και χαριεντιζόμενοι ένας εκ των μεγαλυτέρων παρουσιαστών – δυσφημιστών της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου, το πρόσωπο που κάθε μέρα παραβαίνει τον ποινικό νόμο, καταρρακώνοντας το τεκμήριο αθωότητάς της αλλά και τις ποινικές διατάξεις που απαγορεύουν ρητώς τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου ποινικών δικογραφιών (μαρτυρικών καταθέσεων – πραγματογνωμοσυνών - ιατροδικαστικών εκθέσεων και λοιπών στοιχείων) και ο πρώην συνήγορος υπερασπίσεως της κας κατηγορουμένης, ο οποίος, αντί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την υπεράσπισή της να αποτρέψει με νόμιμες ενέργειες όλη αυτή την παράνομη συμπεριφορά όλων αυτών που κατέστρεφαν καθημερινά τη δύστυχη εντολέα του, μόνο και μόνο για να κερδίσει εκατομμύρια ευρώ λόγω της μεγάλης τηλεθέασης, επηρεάζοντας την κοινή γνώμη και τους αυριανούς ενόρκους του δικαστηρίου που θα κρίνουν την τύχη της και αντί να ορίζει τεχνικούς συμβούλους για να αντικρούουν κωμικές ιατροδικαστικές και παθολογοανατομικές καταδικαστικές γνωμοδοτήσεις ενός απλού γιατρού από τη Θεσσαλονίκη, είχε μεταβληθεί σε καθημερινό συμπαρουσιαστή των εκπομπών και απλό θεατή και ακροατή των όσων εντελώς ασυνείδητοι άνθρωποι διέπρατταν εις βάρος της δυστυχούς εντολέως του.

Σήμερα δν θα προέβαινα σε αυτή τη σκληρή ανακοίνωση εάν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανήρτησε ο συνάδελφος κος Δημητρίου, αυτή η συνάντηση που έγινε χθες το βράδυ, και δεν ήταν τυχαία αλλά προγραμματισμένη με ρεζερβέ κράτηση, δεν αποτελούσε το γεγονός, το οποίο απεκάλυψε, κατά την κρίση της κας Πισπιρίγκου, της οικογένειάς της και εμού, ότι αυτός που δίνει και έδινε στον παρουσιαστή τα στοιχεία και από τις δύο δικογραφίες της κας Πισπιρίγκου δεν ήταν ένας πολύ γνωστός Εισαγγελέας, που πιθανότατα της είπε ο πρώην δικηγόρος της όταν αυτή διαμαρτυρόταν προς αυτόν για τη δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων αλλά ήταν ο ίδιος, ο οποίος, δυστυχώς κατά την ίδια την κα Πισπιρίγκου, αντί να την υπερασπίζεται σταματώντας αυτή την παράνομη και ακραία συκοφαντική εκστρατεία εναντίον της, τη χρησιμοποίησε για να κάνει δημόσιες σχέσεις με αυτούς που καθημερινά παρανομούσαν και παρανομούν εις βάρος της, τους οποίους, αντί να τους καταδικάσει στα δικαστήρια, τους κατέστησε προσωπικούς του φίλους, αποσκοπώντας μόνο στην προσωπική του προβολή και όχι στην προάσπιση των δικαιωμάτων της κας κατηγορουμένης, όπως επιβάλλει ο νόμος και ο Κώδικας Δικηγόρων.

Η κα Πισπιρίγκου μετά από αυτή την εξέλιξη μου ζήτησε να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τον οιοδήποτε, ακόμα και για τον πρώην συνήγορό της, για το οτιδήποτε παράνομο και αντιθεσμικό διέπραξε εις βάρος της, όπως συνέβη και σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της κας Ζήνας Κουτσελίνη, όπου όλη η εκπομπή αναλώθηκε σε προανακριτικές καταθέσεις από τη δεύτερη δικογραφία, οι οποίες, μετά τη χθεσινοβραδινή κοινή τους διασκέδαση στο υπέροχο εστιατόριο του Χαλανδρίου, βρέθηκαν παρανόμως στην κατοχή του παρουσιαστή και οι οποίες είχαν λάβει χώρα στο πλαίσιο της διενεργηθείσας προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία είναι μυστική και αντίγραφά της μπορούσε να έχει μόνο ο συνήγορός της, αφού πριν κατατεθεί το υπόμνημα εγγράφων εξηγήσεων, του παραδόθηκαν τα έγγραφα της προανακριτικής δικογραφίας.

Δημοσιοποιούμε τις δημόσιες αναρτήσεις από facebook του συναδέλφου Σπύρου Δημητρίου και τις φωτογραφίες, που αποκάλυψαν τα όσα αναφέρω ανωτέρω».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top