Κολωνός: Πώς έφτασαν οι αρχές στον γιατρό και στους άλλους τέσσερις

Γιατί χαρακτηρίζονταν «δύσκολοι» από τις αρχές

Κολωνός: Πώς Έφτασε Στις Νέες Συλλήψεις Η ΕΛ.ΑΣ.

Σε πέντε νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ανάμεσά τους κι ένας γιατρός, ο οποίος διατηρούσε το ιατρείο του πάρα πολύ κοντά στο κατάστημα του 53χρονου.

Υπό άκρα μυστικότητα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στις συλλήψεις, τις οποίες ανακοίνωσε χθες. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 50 και 23 ετών και τρεις Έλληνες, 65, 49 και 44 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε Κολωνό, Πειραιά και Σπάτα. 

Κολωνός: Πατέρας 5 παιδιών ο γιατρός που βίαζε τη 12χρονη

Ο 65χρονος γιατρός, δερματολόγος στην ειδικότητα, είναι πατέρας πέντε παιδιών και φέρεται να πήγαινε τη 12χρονη στο ιατρείο του, όπου και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, έναντι 50 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, όλοι οι συλληφθέντες είχαν χαρακτηριστεί «δύσκολοι» από τις αρχές, ως προς την ταυτοποίησή τους. 

Κολωνός: Ποιοι είναι οι 5 νέοι συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες ασχολούνταν διεξοδικά με την υπόθεση, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη τους και να τους συλλάβουν. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ένας από αυτούς είχε ψεύτικο λογαριασμό στα social media, με στοιχεία που δεν αντιστοιχούσαν στα πραγματικά, όμως τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά του ίχνη. 

O 65χρονος γιατρός που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

O 65χρονος γιατρός που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Κολωνός: Η 12χρονη είχε αναφέρει στις αρχές τον γιατρό

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 12χρονη σε παλαιότερη κατάθεσή της στις αρχές είχε αποκαλύψει ότι ο 53χρονος της είχε αναγκάσει να συνευρεθεί ερωτικά με έναν γιατρό στη γειτονιά της, όμως δεν είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Κολωνός: Η 12χρονη είδε για λίγο τα αδέρφια της, τον πατέρα και τη γιαγιά

Όμως στην τελευταία της κατάθεση την περασμένη Παρασκευή, τον αναγνώρισε από φωτογραφίες που της έδειξαν, όπως και τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι είχαν προσωπικές επαφές με τον 53χρονο. 

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης μιλά μέσα από τη φυλακή για πρώτη φορά

Και οι πέντε συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή (17/2).

Κολωνός: Βίαζε τη 12χρονη στο ιατρείο του

Ο 65χρονος γιατρός συνελήφθη έξω από το ιατρείο του στα Σεπόλια. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, βίασε, περισσότερες από μία φορές, τη 12χρονη μέσα στο ιατρείο του, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της και από το μαγαζί του 53χρονου. 

Θεία 12χρονης Κολωνός: «Πασίγνωστος άνδρας που εμπλέκεται είναι ελεύθερος»

Κολωνός: Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις

Μετά την ταυτοποίηση των πέντε νέων εμπλεκομένων στην υπόθεση της 12χρονης, ο ανακριτής εξέδωσε τα εντάλματα σύλληψης το βράδυ της Τρίτης. 

Στη συνέχεια αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες στα Σπάτα, τον Πειραιά και τον Κολωνό, όπου εντόπισαν τους πέντε συλληφθέντες. Και οι πέντε κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top