Κολωνός: Ποιοι είναι οι 5 νέοι συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης

Πώς έφθασαν στα ίχνη τους οι Αρχές

Κολωνός - πέντε συλλήψεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κατά συρροήν βιασμού και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς σήμερα είχαμε πέντε νέες συλλήψεις. Ορισμένοι, δε, από αυτούς που φέρονται να ασκούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο παιδί είναι άνθρωποι «υπεράνω υποψίας». Ανάμεσά τους, ένας γιατρός δερματολόγος, που είναι ο ίδιος πατέρας.

Κολωνός: «Μακριά αν είσαι γυναίκα» - Ποιος είναι ο γιατρός που συνελήφθη

Κολωνός: Το προφίλ των πέντε συλληφθέντων 

Το προφίλ των πέντε συλληφθέντων σκιαγραφεί ο αστυνομικός συντάκτης του Star, Παναγιώτης Μπούσιος. Κάποια από αυτά τα πρόσωπα τα γνώριζε η μικρή, ενώ κάποια άλλα όχι.

Ανάμεσα σε αυτούς που συνελήφθησαν είναι ένας δερματολόγος, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στα Σεπόλια, κοντά στη γειτονιά της 12χρονης.

O γιατρός που συνελήφθη για εμπλοκή στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

O γιατρός που συνελήφθη για εμπλοκή στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Ο γιατρός είναι 65 ετών και είναι ο ίδιος πατέρας. Μάλιστα φέρεται να πήγε το παιδί τουλάχιστον μία φορά στο ιατρείο του.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Συνελήφθη και ένας γιατρός

Δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, ο Λ.Π., οδηγός φορτηγών, 49 ετών, άγαμος. Ο συλληφθείς φέρεται να έκανε την επαφή με το παιδί μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Συνελήφθη επίσης ο ιδιωτικός υπάλληλος Μ.Α., 44 ετών, πατέρας δύο παιδιών. Και αυτός ήρθε σε επικοινωνία μαζί της με Blindchat.

Από την γειτονιά της 12χρονης είναι οι δύο αλλοδαποί που και αυτοί φέρεται να βίασαν τη μικρή.

Ο 50χρονος αλλοδαπός, με τα αρχικά Ι.Η., είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην περιοχή της γειτονιάς του κοριτσιού.

Επίσης, ο 23χρονος αλλοδαπός Q.J., ο οποίος φέρεται να γνώριζε τη 12χρονη από τη γειτονιά όπου έμενε με την οικογένειά της.

Κολωνός: Πώς έφθασαν στα ίχνη τους οι Αρχές

Οι συλλήψεις ήρθαν μετά τη νέα κατάθεση του παιδιού το περασμένο Σάββατο στο Τμήμα Ανηλίκων, όπου αναγνώρισε κι άλλα άτομα που φέρονται να την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Ολο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια ογκωδέστατη δικογραφία και έρευνα για ηλεκτρονικά ίχνη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν κάποια πρόσωπα και η ανακρίτρια έκρινε ότι πρέπει να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Η υπόθεση είναι «ανοιχτή» και δεν αποκλείεται να δούμε στη συνέχεια και νέα εντάλματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πέντε συλληφθέντες δεν ήταν ανάμεσα στα άτομα που είχαν προσέλθει αυτοβούλως για την υπόθεση το προηγούμενο διάστημα στις Αρχές.

Ο 65χρονος γιατρός μαζί με τους άλλους δύο ημεδαπούς, ηλικίας 49 και 44 ετών, και τους δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 50 και 23 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, κατηγορούνται για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση».

Οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top