Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Συνελήφθη και ένας γιατρός

Σε πέντε νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

Κολωνός: Πέντε Νέες Συλλήψεις Για Τη 12χρονη - Ένας Γιατρός

Σε πέντε νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι κι ένας γιατρός, δερματολόγος. 

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς ηλικίας 51 και 23 ετών και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 ετών.

Κολωνός: Η 12χρονη είδε για λίγο τα αδέρφια της, τον πατέρα και τη γιαγιά

Οι δύο Πακιστανοί και ο ένας Έλληνας συνελήφθησαν στον Κολώνο, ο δεύτερος Έλληνας στα Σπάτα και οι άλλοι δύο στο Πειραιά. 

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό - Eurokinissi

Σύμφωνα με πλήροφορίες στις 12:00 το μεσημέρι θα πάνε στην ανακρίτρια οι Πακιστανοί και ο γιατρός, οι οποίοι συνελήφθησαν στη γειτονιά της μικρής. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλλήψεις ήρθαν μετά από την πέμπτη κατάθεση της 12χρονης στη ΓΑΔΑ την περασμένη Παρασκευή, όπου φέρεται να αναγνώρισε κάποια νέα πρόσωπα. 

Κολωνός: «Είμαι αθώα» φωνάζει η μητέρα της 12χρονης

Η 12χρονη μένει μαζί με τη θεία της και ένα από τα ανήλικα αδελφάκια της. Τα υπολοιπα παιδιά ζουν με τη γιαγιά τους. Μία φορά την εβδομάδα έχει συνάντηση με ψυχολόγο, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η κατ' οίκον διδασκαλία, παρά τις δεσμεύσεις του υπουργείου Παιδείας.

Θεία 12χρονης Κολωνός: «Πασίγνωστος άνδρας που εμπλέκεται είναι ελεύθερος»

Η μικρή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ την περασμένη Παρασκευή, μετά την κατάθεσή της, κατάφερε, παρουσία ψυχολόγου, να δει τη μητέρα της μέσα στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη όταν την είδε ξέσπασε σε κλάματα και η στιγμή ήταν πάρα πολύ συγκινητική για όσους ήταν παρόντες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top