Θεία 12χρονης Κολωνός: «Πασίγνωστος άνδρας που εμπλέκεται είναι ελεύθερος»

«Το παιδί έχει ονοματίσει κι άλλους που δεν έχουν συλληφθεί»

Κολωνός: Πασίγνωστος Άνδρας Εμπλέκεται Στην Υπόθεση

Θυμωμένη δηλώνει η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν από τον 53χρονο, καθώς, όπως λέει υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθεροι. 

«Η ανιψιά μου, μου έχει πει για αρκετούς που είναι ελεύθεροι. Τους έχει κατονομάσει, έχει πει πού μένουν, τι αυτοκίνητο οδηγούν και η αστυνομία λέει ότι αναζητά στοιχεία για να τους συλλάβει. Πολλοί από αυτούς που πήγαιναν στο σούπερ μάρκετ του 53χρονου και εμπλέκονται στην υπόθεση είναι έξω. Ο ένας από αυτούς είναι πασίγνωστος σε όλους, έχει κάνει δηλώσεις και τον έχουν έξω», είπε η θεία της 12χρονης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Κολωνός: Παραμένει στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης- Ξεκινά απεργία πείνας

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι θα κάνει τα πάντα για να μπουν στη φυλακή όλοι όσοι εμπλέκονται για να μην ξανακάνουν κακό σε κανένα άλλο κοριτσάκι. 

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό παραμένει στη φυλακή μετά από την απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση - Eurokinissi

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό παραμένει στη φυλακή μετά από την απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση - Eurokinissi

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη γιατί η αστυνομία μας λέει ότι θα γίνουν όλα σιγά σιγά. Πόσο σιγά, το παιδί δεν πηγαίνει σχολείο, πότε θα πάει το Πάσχα;», αναρωτήθηκε. 

Κολωνός: «Η 12χρονη ζει σε μια φυλακή»

Την ίδια αγωνία εξέφρασε και η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Όπως είπε, το παιδί δεν πάει στο σχολείο, έχει ήδη χάσει τη χρονιά και δεν της έχει εγκριθεί η κατ’ οίκον διδασκαλία, ώστε να μη μένει πίσω.

Η μητέρα της 12χρονης στο Star: «Θέλω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου»

Επανέλαβε επίσης ότι υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού, αλλά σε απόσταση 50 χλμ. από το σπίτι, όπου μένει, με αποτέλεσμα κάθε φορά να κάνει 100 χλμ. Η κ. Ταραχοπούλου τόνισε ακόμα ότι μετά από την ανακοίνωση της περιοχής, όπου μένει το παιδί από την υφυπουργό Εργασίας, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. 

«Πάει σε μια εξωσχολική δραστηριότητα το παιδί, αλλά κάποια παιδιά αντιλήφθηκαν ότι είναι αυτή και η 12χρονη "κουμπώθηκε” ξανά και κλείστηκε στον εαυτό της», είπε η δικηγόρος. 

Κολωνός- Μητέρα 12χρονης: «Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο»

«Το παιδί είναι σε μια φυλακή μαζί με τον άνθρωπο που το φροντίζει. Τιμωρείται και υφίσταται ακόμη μια κακοποίηση. Δεν πάει στο σχολείο, έχει μια μικρή εξωσχολική δραστηριότητα, αλλά έχει φοβία να συναναστραφεί άλλα άτομα και κυρίως μεγαλύτερους άνδρες», συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση για συνέχιση της προφυλάκισης της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, η δικηγόρος είπε ότι «δεν ήταν αναμενόμενη η απόφαση κι αυτό φαίνεται από την εισηγήτρια, που απεφάνθη ότι οι ενδείξεις για την ενοχή της μητέρας είναι αποδυναμωμένες, όμως δυστυχώς μειοψήφησε και η απόφαση ήταν 2-1 στο τριμελές συμβούλιο, υπέρ της συνέχισης της προφυλάκισης της μητέρας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top