Κολωνός- Μητέρα 12χρονης: «Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο»

Μιλά πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή με ηχητικό μήνυμα

μητέρα 12χρονης

Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης που κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία. Σε εκδήλωση που έγινε από συλλογικότητες ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια της 12χρονης από τον Κολωνό, του κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, ακούγεται για πρώτη φορά η πλευρά της μητέρας της, μέσα από ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο προέβαλε σε ρεπορτάζ της η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είμαστε μια οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνη. Σκοπός της ζωής μας ήταν, είναι και θα είναι να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας. Ζούμε την τραγικότερη κατάσταση της ζωής μας, που εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν γονιό» είπε η μητέρα της 12χρονης. 

Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο και έχουμε καταστραφεί ολοσχερώς

Η 37χρονη σημείωσε επίσης στο ηχητικό της μήνυμα: «Πάσχιζα, πασχίζω και θα πασχίζω για το καλό των παιδιών μου, δίνοντάς τους πάντα αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Αυτό αποδεικνύει και η μέχρι τώρα ζωή μας στη γειτονιά του Κολωνού, όπως και στα σχολικά συγκροτήματα που πηγαίνουν τα παιδιά μου και των δύο εξ’ αυτών που σπουδάζουν σε σχολές».

Η ίδια σημειώνει ότι στην υπόθεση της  έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις. «Παραδείγματος χάρη στη δικογραφία έχουν μπει επίλεκτα στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για μένα τα έχουν παραλείψει, όπως και συνομιλίες με τον κατηγορούμενο 53χρονος, στις οποίες δείχνω το ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι είναι η κορούλα μου» τόνισε. 

Η 37χρονη επισημαίνει ότι τα ΜΜΕ έχουν αποκαλύψει στοιχεία και συνομιλίες που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία και διερωτάται «ποιους τελικά πάνε να καλύψουν».

Κολωνός: «Δε βγαίνει έξω η 12χρονη. Κυκλοφορεί με κουκούλα στο σπίτι της»

«Εχω προφυλακιστεί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δε γνώριζα τίποτα. Εντύπωση δε, μου προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα που απορρίπτει την αποφυλάκισή μου και βασίζεται σε λόγους ανύπαρκτους, όπως ότι θα τελέσω νέα αδικήματα» είπε.

Όπως τονίζει η ιστορία αυτή έχει στόχο να δεχτεί «λάσπη», να προφυλακιστεί, να στερηθεί τα παιδιά της και να μη συμβάλει στο να τιμωρηθούν και να πιαστούν οι βιαστές του παιδιού της. «Θέλω αυτή τη δύσκολη στιγμή να είμαι δίπλα στα παιδιά μου» είπε κι ευχαρίστησε όσους πιστεύουν στην αθωότητά της. 

Κολωνός: Τι είπε ο αδελφός της 12χρονης 

Στην εκδήλωση μίλησε και ο 18χρονος αδελφός της 12χρονης, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε η μητέρα τους από τη θεία τους τι περνούσε το κορίτσι. «Ήμουν μαζί της εκείνη την ώρα. Η μητέρα μου κόντεψε να τρελαθεί, φώναζε, έκλαιγε, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τι έχει γίνει» είπε. 

Ο 18χρονος υποστηρίζει ότι πήγαν οι γονείς να καταγγείλουν αμέσως το περιστατικό και πως ανέφεραν το όνομα του 53χρονου. Τους είπαν να πάνε την επόμενη μέρα γιατί είχαν να διαχειριστούν κάτι σοβαρό. Την επόμενη πήγαν στη ΓΑΔΑ και κατήγγειλαν το περιστατικό, όμως δεν έγινε τίποτα. Σαράντα μέρες αργότερα, η μητέρα πήγε μαζί με τη δικηγόρο στη ΓΑΔΑ κι έτσι την επόμενη μέρα συνελήφθη ο 53χρονος. 

Τέλος, υποστηρίζει πως έπιασαν τη μάνα τους χωρίς κανένα στοιχείο και πως έχουν αφήσει έξω τους παιδοβιαστές, για να τους διαλύσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top