Κολωνός: «Δε βγαίνει έξω η 12χρονη. Κυκλοφορεί με κουκούλα στο σπίτι της»

Δεν παρακολουθείται ακόμη από παιδοψυχολόγο το παιδί

Κολωνός

Άσχημη είναι η ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης από τον Κολωνό. Είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, κυκλοφορεί με κουκούλα και δε θέλει να βγει έξω. Αυτό αναφέρει ως πληροφορία η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Κολωνός: Στα δικαστήρια ο «Μιχάλης» που εξέδιδε τη 12χρονη

Η κ. Ασπασία Ταραχοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τη σύλληψη του «Μιχάλη», ο οποίος κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Σύμφωνα με την κ. Ταραχοπούλου, πλέον η υπόθεση του Κολωνού φαίνεται να λαμβάνει μεγαλύτερες προεκτάσεις. Ίσως να βρισκόμαστε, είπε, μπροστά σε κύκλωμα παιδεραστίας που ενδεχομένως να έχει μπλέξει στα δίχτυα του και άλλα παιδιά.

Μάλιστα, μετά την τελευταία εξέλιξη, η μητέρα της 12χρονης θεωρεί ότι υπάρχουν πλέον τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την αθωότητά της. Η κ. Ταραχοπούλου τόνισε ότι η μητέρα - που είναι προφυλακισμένη - θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη και να γυρίσει στα παιδιά της.

Κολωνός: «Η 12χρονη κυκλοφορεί με κουκούλα μέσα στο σπίτι»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις της κ. Ταραχοπούλου για την ψυχολογική κατάπτωση του μικρού κοριτσιού. Όπως είπε στην εκπομπή, η ψυχολογία της 12χρονης είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Το παιδί είναι κλεισμένο σε ένα σπίτι, κυκλοφορεί με κουκούλα, έχει ψυχολογικά προβλήματα και δε βγαίνει έξω.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, η οικογένεια της μικρής έχει λάβει τη διαβεβαίωση από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Σταμάτη πως από τις αρχές του νέου έτους η 12χρονη θα κάνει κατ' οίκον διδασκαλία -όπως έχει ζητηθεί- και μέριμνα για εξωσχολικές δραστηριότητες.

Επίσης, αναμένεται να επιλυθεί το καίριο ζήτημα της υποστήριξης από παιδοψυχολόγο που θα του ανατεθεί από το κράτος η παρακολούθησή της.

Στην παρούσα φάση, σύμφωνα με την ίδια, η όποια στήριξη της οικογένειας από το κράτος είναι υλική -μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας- και μάλιστα και αυτή είναι περιορισμένη.

Κολωνός: «H 12χρονη δεν είχε δει ποτέ τον "Μιχάλη"»

Ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Πέτρος Κουσουλός αναφερόμενος στη σύλληψη του «Μιχάλη», τόνισε πως η 12χρονη στη δεύτερη κατάθεση της είχε αναφέρει πως δεν τον είχε συναντήσει ποτέ. 

Την ίδια πληροφορία μετέφερε και η κ. Ταραχοπούλου, που τόνισε πως ούτε η μητέρα τον γνώριζε αλλά και ούτε η ίδια η 12χρονη τον είχε δει.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να είχε στείλει μήνυμα μέσω εφαρμογής των κοινωνικών δικτύων στη 12χρονη, στο οποίο απάντησε ο 53χρονος και στη συνέχεια ξεκίνησε η αποτρόπαια «συνεργασία» τους. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top