Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης μιλά μέσα από τη φυλακή για πρώτη φορά

«Αν είχα απέναντί μου τον 53χρονο θα τον είχα σκοτώσει»

μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Απεργία πείνας έχει ξεκινήσει η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Πρώτη φορά μιλά μέσα από τη φυλακή. Υποστηρίζει πως είναι αθώα και αποκαλύπτει στο Star και στην Κατερίνα Ρίστα ότι μετανιώνει που άκουσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ να μην τον πλησιάσει. Αναφέρει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα σκότωνε τον 53χρονο εάν τον είχε μπροστά της. Έτσι, όπως είπε, θα ήταν «δίκαια και όχι άδικα μέσα στη φυλακή». 

Κολωνός: Παραμένει στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης- Ξεκινά απεργία πείνας

Κολωνός: «Έκανα λάθος που άκουσα τους αστυνομικούς» - «Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα»

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί, φωνάζει για την αθωότητά της. 

«Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουνα δίκαια μέσα.

Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δε θα υπήρχε και θα ήμουνα δίκαια μέσα και όχι άδικα» είπε η μητέρα της 12χρονης.

Θεία 12χρονης Κολωνός: «Πασίγνωστος άνδρας που εμπλέκεται είναι ελεύθερος»

Κολωνός-μητέρα 12χρονης: «Δεν είμαι μαστροπός»

Κατερίνα Ρίστα: Εσείς αρνείστε κατηγορηματικά την κατηγορία της μαστροπείας

Mητέρα 12χρονης: Εννοείται, εννοείται, έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την ...., δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η .... να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;

Αιχμές για την έρευνα της Αστυνομίας

Μάλιστα η μητέρα της 12χρονης αφήνει αιχμές και για την έρευνα που έκανε η Αστυνομία στο μαγαζί του 53χρονου.

Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο κατηγορούμενος στο μαγαζί του, όπως πρώτο αποκάλυψε το Star.

«Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ενας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του 53χρονου» είπε η μητέρα της 12χρονης. 

Κολωνός: To μήνυμα της κατηγορούμενης μητέρας στην κόρη της

«Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό» είπε μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top