Γλυκά Νερά έγκλημα: Δε βρέθηκε δείγμα DNA στα νύχια της Καρολάιν

Μετακομίζει από τη μεζονέτα της φρίκης ο 32χρονος πιλότος

Η 20χρονη Καρολάιν

Στο σημείο μηδέν φέρεται να βρίσκονται οι έρευνες στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Την ίδια ώρα ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας αποφάσισε να μετακομίσει από τη μεζονέτα όπου έμενε η οικογένεια μαζί με την 11 μηνών κόρη του, καθώς όλα εκεί του θυμίζουν τον εφιάλτη που έζησαν. 

Ο 32χρονος πιλότος βρέθηκε χθες στο σπίτι και πήρε κάποια πράγματα, ενώ πολύ σύντομα, όπως μετέδωσε το Mega θα το αδειάσει και θα μείνει με το παιδί του αλλού. 

Γλυκά Νερά: Οι ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Πού βρίσκονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα, τα ευρήματα από τις έρευνες της αστυνομίας είναι ελάχιστα. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Mega, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται μπροστά σε μια σπάνια στα εγκληματολογικά χρονικά περίπτωση, καθώς δεν υπάρχει καμία εικόνα άφιξης ή αναχώρησης των δραστών από το σημείο του εγκλήματος, αλλά ούτε και δείγμα παρουσίας τους στον χώρο. 

Γλυκά Νερά: «Παρερμηνεύονται πολλά» - Νέα δήλωση του συζύγου της Καρολάιν

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στα χέρια τους μόνο το αποτύπωμα ενός αλλοδαπού εργάτη, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη δολοφονία κι ένα πελματικό εντύπωμα του 32χρουν πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια.

Γλυκά Νερά Έγκλημα: Νέα δήλωση του σύζύγου της Καρολάιν για την ψυχολόγο

Χαρακτηριστικό είναι σύμφωνα με το Mega ότι δε βρέθηκε ούτε ένα αξιόπιστο δείγμα DNA στα δάχτυλα και στα νύχια της 20χρονης Καρολάιν, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα, σύμφωνα με τις περιγραφές του συζύγου της, πάλεψε με τον δολοφόνο της. 

Οι έρευνες για γενετικό υλικό ωστόσο συνεχίζονται σε δέκα με είκοσι αντικείμενα και χώρους, που εκτιμάται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες και όχι σε όλη την κατοικία. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Οι έρευνες στρέφονται πλέον παντού»

Ένα από αυτά είναι το παράθυρο από το οποίο μπήκαν οι δράστες στο σπίτι και το οποίο όμως δεν είχε ίχνη παραβίασης, ούτε γυαλιά σπασμένα, ούτε ίχνη από κατσαβίδι στο τελάρο. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, το παράθυρο ήταν βγαλμένο και ακουμπισμένο στο πάτωμα του υπογείου, ενώ γύρω υπήρχαν διάσπαρτες βίδες. 

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία μετά την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Ενδεικτικό του τέλματος στο οποίο βρίσκονται οι έρευνες είναι ότι δεν βρέθηκε κανένα ίχνος γενετικού υλικού ούτε στην κολλητική ταινία που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να δέσουν τον πιλότο. 

Πάντως τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν παρατούν τις προσπάθειες για εξιχνίαση του εγκλήματος, που το θεωρούν ζήτημα τιμής. Προς το παρόν εξετάζουν δέκα ανεξιχνίαστες ληστείες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες, όπου πάλι δεν υπήρχαν σημαντικά ευρήματα.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Καν’ την να σταματήσει» φώναζε ο αρχηγός τους

Σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία διαθέτει 19.000 δεδομένα DNA από συγκεκριμένους ποινικούς και άλλα 21.000 ορφανά DNA από ληστρικές επιθέσεις, ωστόσο, κανένα από αυτά δεν ταιριάζει με τα ευρήματα στο σπίτι.

Γλυκά Νερά: Στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου η προσοχή των αστυνομικών

Η έρευνα των Αρχών επικεντρώνεται πλέον στα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας και τη σάρωση της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί αν ενεργοποιήθηκαν κινητά μίας χρήσης και ποιο δρομολόγιο ακολούθησαν οι ληστές – δολοφόνοι. 

Γλυκά Νερά: «Δε θα ξαναδώ την αγάπη μου» - Ο επικήδειος που ραγίζει καρδιές

Ακόμα, οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού έδειξαν στον πιλότο 150.000 φωτογραφίες εμπλεκομένων σε εγκληματικές ενέργειες, όμως εκείνος δεν αναγνώρισε κανέναν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top