Γλυκά Νερά Έγκλημα: Νέα δήλωση του σύζύγου της Καρολάιν για την ψυχολόγο

Εξέφρασε την ενόχλησή του για τη φημολογία και τα σενάρια

Διέψευσε για μία ακόμη φορά ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν τα σενάρια, αλλά και τα δημοσιεύματα ορισμένων ΜΜΕ, σχετικά με την κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης στην ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Είχε προηγηθεί η δήλωσή του για το ίδιο ζήτημα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha TV, «Φως στο τούνελ».

Γλυκά Νερά Έγκλημα: Τι δήλωσε ο σύζυγος για την ψυχολόγο της Καρολάιν        

Ο 32χρονος πιλότος, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 αυτή τη φορά, εκφράζει την ενόχλησή του για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η νεαρή σύζυγός του μετά τη γέννηση της κόρης τους και διερωτήθηκε γιατί εμπλέκονται οι επισκέψεις αυτές με την επιχείρηση εξιχνίασης της δολοφονίας της Καρολάιν.  

Γλυκά Νερά: Το ζευγάρι είδε το πρόσωπο του δολοφόνου

«Για την ψυχολόγο που βλέπαμε με τη γυναίκα μου μετά τον τοκετό, είναι πραγματικά απορίας άξιο το ποιος θεώρησε ότι μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα της ληστείας. Η ψυχολόγος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έρευνα. Όταν κληθεί κάποια στιγμή όμως, θα είναι από την πίεση των media και απλά θα καθυστερήσει την έρευνα χωρίς λόγο», είπε στον ΑΝΤ1 ο 32χρονος.

Γλυκά Νερά: Σπαραγμός στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

«Προσωπικά μακάρι να καταθέσει γρήγορα η ψυχολόγος, γιατί με έχει κουράσει να βγαίνει οτιδήποτε άσχετο με την υπόθεση σαν είδηση και ο καθένας να κάνει εικασίες χωρίς επαφή με την πραγματικότητα . Έχω σοβαρότερα πράγματα να με στεναχωρούν αυτή τη στιγμή από ό,τι γράφεται. Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναικά μου χωρίς ταυτόχρονα να στεναχωρεί την κόρη μου. Κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη», δήλωσε επίσης ο 32χρονος πιλότος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top