Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία μετά την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Θα δώσει δεύτερη κατάθεση ο σύζυγος της 20χρονης

Τι είπε ο σύζυγος της Καρολάιν για τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές. Βίντεο Mega

Νέα δεδομένα και ερωτήματα προκύπτουν στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετά την κατάθεση της ψυχολόγου της στην Ασφάλεια Αττικής. 

Γλυκά Νερά: «Υπάρχουν στοιχεία» - Νέα δήλωση από τον σύζυγο της Καρολάιν

Η 20χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθείτο από ψυχολόγο το τελευταίο διάστημα, με τις αρχές να ερευνούν οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού. Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τα όσα κατέθεσε η ψυχολόγος ώστε να έρθουν πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης, αναζητώντας ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι για την αγορά του οικοπέδου.

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του συζύγου της Καρολάιν λίγο πριν δει τον Γεωργιανό

Γλυκά Νερά

Ερωτηματικά γέννησε η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση θα δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της Καρολάιν αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κληθεί εκ νέου από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση και πιο αναλυτικές περιγραφές για την ημέρα της ληστείας στο σπίτι τους.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Κάρολαιν

Οι αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη το πώς συνήλθε χωρίς οξυγόνο από την υποξία που του προκλήθηκε από το δέσιμο των κακοποιών. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ερωτήματα γεννά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μεζονέτα μετά την κλήση που έκανε ο ίδιος ο πιλότος δεν τον φωτογράφισαν πριν τον λύσουν και συνεπώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον τρόπο που ήταν δεμένος.

Παράλληλα,προσπαθούν να καταλάβουν γιατί οι κακοποιοί έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο, ενώ την άτυχη Καρολάιν μόνο με τα ρούχα της, η οποία μάλιστα φαίνεται να μην είχε σημάδια πάλης.

έγκλημα Γλυκά Νερά

Ερωτήματα για την αφαίρεση των καρτών από τις κάμερες ασφαλείας της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Ερωτήματα για την αφαίρεση των καρτών από τις κάμερες

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει στις αρχές το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί υλικό από τις κάμερες της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει υλικό ούτε από τις κάμερες ούτε από κινητά ή άλλα Μέσα που να δείχνουν την εισβολή των τριών κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού και έπνιξαν την 20χρονη μητέρα.

Σημειώνεται ότι οι δράστες επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, αντί να τις ξηλώσουν, μια διαδικασία χρονοβόρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top