Γλυκά Νερά: «Υπάρχουν στοιχεία» - Νέα δήλωση από τον σύζυγο της Καρολάιν

Οι εξελίξεις για τον άγριο φόνο της 20χρονης

Όσα είπε για τις έρευνες της αστυνομίας ο σύζυγος της Καρολάιν. Πηγή/βίντεο: Mega

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του συζύγου της Καρολάιν λίγο πριν δει τον Γεωργιανό

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας, που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της, προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που βρήκε τον ίδιο και το 11 μηνών μωρό του. Μιλώντας την Τετάρτη στο Mega, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έργο της αστυνομίας και την προσπάθεια που καταβάλει για να βρεθούν οι στυγεροί εγκληματίες.

Γλυκά Νερά

Εμπιστοσύνη στις αρχές εξέφρασε ο σύζυγος της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν - «Μας άφησε το μωράκι της»

«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται. Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά που έχουν αξία», είπε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Κάρολαιν

Είναι απίστευτη στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους

Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται οι έρευνες – Αναμένονται τα αποτελέσματα δειγμάτων DNA

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του Γεωργιανού όταν ρωτήθηκε για την Κάρολαιν

Με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. 

Οι αρχές εκτός από δακτυλικά αποτυπώματα εντόπισαν στον τόπο του εγκλήματος και τρίχες. Τα στοιχεία χαρακτηρίζονται «αξιοποιήσιμα» και αναμένεται να φέρουν τους αστυνομικούς ένα βήμα πιο κοντά στους στυγερούς εγκληματίες που έπνιξαν την 20χρονη δίπλα στο μωρό της.

έγκλημα Γλυκά Νερά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στα Γλυκά Νερά. Αναμένονται τα αποτελέσματα από το DNA που βρέθηκε στη μεζονέτα του ζευγαριού. intime

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στην Κρήτη, αφού μόλις μια ημέρα μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για σοβαρά εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η «μυστήρια» ατάκα του Γεωργιανού 

Δεν έπεισε τα στελέχη του τμήματος της Δίωξης Ανθρωποκτονιών κατά την ανάκρισή του, ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο. Παρά την άρνησή του για πιθανή εμπλοκή του στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, η στάση του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δημιούργησε ερωτήματα. 

Γλυκά Νερά Γεωργιανός

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε την Τρίτη ο 36χρονος Γεωργιανός. Eurokinissi

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 36χρονος δεν έδειξε πρόθεση συνεργασίας και «τήρησε αρνητική και επικριτική στάση». Μάλιστα, στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά η απάντησή του «Αφήστε με να το σκεφτώ» δημιούργησε υποψίες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top