Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν - «Μας άφησε το μωράκι της»

Το εγγονάκι της είναι το στήριγμα και η δύναμή της

Τι είπε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Καρολάιν.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν, που βρήκε τραγικό θάνατο από αδίστακτους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν μπήκαν για να ληστέψουν. Την Παρασκευή η οικογένεια και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα οδύνης.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της η μητέρα της και ο σύζυγός της, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών μωρό που έγινε μάρτυρας της φρικτής δολοφονίας. Οι δολοφόνοι της Καρολάιν την έπνιξαν με κομμάτια υφάσματος δίπλα στην κόρη της. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Κάρολαιν

έκλημα Γλυκά Νερά

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό, λίγες ώρες μετά την κηδεία του παιδιού της. Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που την βρήκε. Το εγγονάκι της ειναι πλέον το στήριγμά της και της δίνει δύναμη για να συνεχίσει να παλεύει.

Γλυκά Νερά: «Δε θα ξαναδώ την αγάπη μου» - Ο επικήδειος που ραγίζει καρδιές

Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω το μυαλό να σκεφτώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας

Γλυκά Νερά κηδεία

Πλήθος στεφάνια στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο. IntimeNews 

Γλυκά Νερά: Ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν οι δολοφόνοι της Καρολάιν

Την ίδια ώρα, οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αφού στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε γενετικό υλικό των δραστών και συγκεκριμένα τρίχες που φέρεται να ανήκουν σε έναν από τους εκληματίες.

Γλυκά Νερά: Το ζευγάρι είδε το πρόσωπο του δολοφόνου

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς έναν από τους τρεις διαρρήκτες, που φέρεται να ήταν εκείνος που έδωσε τις εντολές στους άλλους και μιλούσε μια ξένη γλώσσα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ο άνδρας αυτός, μικρού αναστήματος, ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή στους άλλους δύο να την «κάνουν να σταματήσει», αφού η 20χρονη μητέρα ούρλιαζε στην προσπάθειά της να προστατεύσει το παιδί της.

Την ίδια ώρα στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Παρασκευή ένας άνδρας από τη Γεωργία, ο οποίος έχει προσαχθεί ως ύποπτος για τη ληστεία και τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Εντοπίστηκε στον Έβρο, προσπαθώντας να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top