Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Καν’ την να σταματήσει» φώναζε ο αρχηγός τους

Ένας Γεωργιανός είναι ύποπτος για τον φόνο της 20χρονης Καρολάιν

Ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star σχετικά με τις έρευνες για την ταυτότητα των δραστών της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά (16/05)

Σε ζήτημα τιμής έχουν αναγάγει την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται αμείωτες έως ότου βρεθούν και συλληφθούν οι τρεις κακοποιοί που δε δίστασαν να σκοτώσουν την άτυχη μητέρα μπροστά στα μάτια του συζύγου και του 11 μηνών μωρού της. 

H 20χρονη Καρολάιν

Οι αρχές έχουν την περιγραφή του ενός από τους τρεις δράστες που σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες του στυγερού εγκλήματος. 

Γλυκά Νερά: Ο κοντός που μιλούσε άγνωστη ξένη γλώσσα

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν έχει περιγράψει στους αστυνομικούς έναν από τους τρεις διαρρήκτες, ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές στους άλλους και μιλούσε μια ξένη γλώσσα, άγνωστη σε εκείνον. Ο πιλότος φέρεται να περιέγραψε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε ο γιακάς που φορούν συνήθως οι μοτοσικλετιστές και κατάφερε να δει το πρόσωπό του. 

Γλυκά Νερά: Το νέο σενάριο για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο σύζυγος του θύματος, ο αρχηγός των δραστών ήταν «μικρού αναστήματος, αλλά σωματώδης» και ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές στους άλλους δύο, όπως αναφέρει η Real News. 

σπίτι όπου έγινε η ληστεία στα Γλυκά Νερά

Οι αστυνομικοί ερευνούν τέσσερις ληστείες του παρελθόντος με δράστες που ταιριάζουν στις περιγραφές που έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο συγκεκριμένος φέρεται να δίνει εντολή σε έναν από τους συνεργούς του «κάνε τη να σταματήσει», αναφερόμενος στη νεαρή μητέρα, η οποία φώναζε και προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της από τους ληστές. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Κάρολαιν

Ο 32χρονος πιλότος φέρεται, επίσης, να κατέθεσε πως ο άνδρας αυτός είναι μάλλον και εκείνος που τελικά σκότωσε τη σύζυγό του, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, μέχρι που η γυναίκα ξεψύχησε. 

Από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, οι ειδικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν εντοπίσει στο σημείο τρίχες, οι οποίες ανήκουν μάλλον σε έναν από τους δράστες. 

Γλυκά Νερά: Γεωργιανός επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα

Την ίδια ώρα στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Παρασκευή ένας Γεωργιανός, ο οποίος έχει προσαχθεί ως ύποπτος για τη ληστεία και τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. 

Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο ύποπτος που συνελήφθη

Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε στον Έβρο, προσπαθώντας να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο. Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί σύνδεσή του με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ωστόσο φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία κακοποιών, η οποία πριν από περίπου δύο μήνες είχε διαπράξει ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πικέρμι και γι’ αυτό θα μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί από τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών. 

Τέσσερις ληστείες στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν με μεγάλη προσοχή τέσσερις ληστείες, όπου οι περιγραφές των ληστών περιλαμβάνουν κι έναν «μικρόσωμο άνδρα, που δίνει εντολές στους συνεργούς του και έχει το προφίλ του αρχηγού». 

Γλυκά Νερά: «Δε θα ξαναδώ την αγάπη μου» - Ο επικήδειος που ραγίζει καρδιές

Οι ληστείες αυτές είχαν λάβει χώρα στις περιοχές Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Παιανίας και Καλυβίων.

έρευνες στο σπίτι στα Γλυκά Νερά

Οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλλέξει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά υλικό DNA που πιθανόν να ανήκει στους δράστες

Στις δύο από αυτές, μάλιστα, υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό, που έχει καταγράψει τρεις άνδρες να απομακρύνονται από τα σπίτια που λήστεψαν. 

Γλυκά Νερά: Σπαραγμός στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Real News, φαίνονται δύο άνδρες, ύψους περίπου 1,80 μ., με αδύνατη σωματοδομή και ένας άλλος, ύψους περίπου 1,70 μ., ο οποίος όμως είναι πιο σωματώδης από τους συνεργούς του και από τις κινήσεις του φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που έχει το γενικό πρόσταγμα στην εγκληματική συμμορία. 

Γλυκά Νερά: Τρεις «παρόμοιες» ληστείες στο μικροσκόπιο των αρχών

Οι συγκεκριμένοι ταιριάζουν απόλυτα και με την περιγραφή που έχει δώσει στις αρχές ο σύζυγος της Καρολάιν.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο μεγάλος χρόνος παραμονής των δραστών στο σπίτι θα έχει αφήσει αποτυπώματα που μπορούν να αξιοποιηθούν. 

Οι εκτιμήσεις των αστυνομίας, πάντως, συγκλίνουν στο ότι οι δράστες ανήκουν σε εγκληματική συμμορία Αλβανών - Ρομά ή Γεωργιανής Μαφίας και εκεί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους προκειμένου να εντοπιστούν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top