Γλυκά Νερά: Το νέο σενάριο για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Τριάντα σεσημασμένοι κακοποιοί στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ

Ρόλο - «κλειδί» στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, θα παίξει η περιγραφή των ληστών, που έδωσε ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές.

Γλυκά Νερά: Μαρτυρία για άτομο που κατέθεσε 15.000 σε ΑΤΜ πριν το έγκλημα

Ο άτυχος άνδρας κατέθεσε πως όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Γλυκά Νερά: Το ζευγάρι είδε το πρόσωπο του δολοφόνου

Ο 32χρονος περιέγραψε το σχήμα του προσώπου, το χρώμα των μαλλιών και των ματιών του ενός εκ των δραστών και μιλούσε μια άγνωστη (στον 32χρονο γλώσσα).

Το νέο σενάριο για τους δράστες

Τα σενάρια, που εξετάζουν οι αρχές, για το έγκλημα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είναι πολλά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το να άφησαν το αυτοκίνητό τους κάποια μέτρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού και να έφτασαν εκεί πεζή ,μέσα από τα οικόπεδα στην περιοχή.

Ένα άλλο σενάριο, είναι οι τρεις κουκουλοφόροι κακοποιοί να βρίσκονταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας, που ήταν εκτός του σπιτιού και έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ακόμα δεν έχουν λάβει τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου επικοινωνιών και τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έχει βάλει στο στόχαστρο για ανάλυση αρκετά συγκεκριμένα περιστατικά, στα οποία είχαν εμπλακεί περισσότεροι από 30 κακοποιοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top