Γλυκά Νερά: Μαρτυρία για άτομο που κατέθεσε 15.000 σε ΑΤΜ πριν το έγκλημα

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα

Νέα στοιχεία, που πιθανόν να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έρχονται στο φως.

Λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, ήρθε μια σοβαρή μαρτυρία για κατάθεση μεγάλου ποσού μέσω ΑΤΜ.

Συγκεκριμένα, γυναίκα, που κάλεσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM.

Γλυκά Νερά: Το ζευγάρι είδε το πρόσωπο του δολοφόνου

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

«Ξύπνησα το βράδυ του εγκλήματος από έναν γδούπο»

Για το μοιραίο βράδυ μίλησε και γειτόνισσα και φίλη του θύματος.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ο σύζυγος της Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό στην Αλόννησο

«Ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι σαν ζευγάρι. Τον λάτρευε τον άντρα της και τη λάτρευε. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν ένα ώριμο, συγκροτημένο και χαμογελαστό κορίτσι. Διαχειριζόταν τα πάντα με μία ηρεμία. Είχαμε καθημερινή και πολύ καλή επικοινωνία γιατί αγαπούσαμε και φροντίζαμε και οι δύο τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ήταν ένας άγγελος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξύπνησα ξημερώματα από ένα θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν. Πετάχτηκαν και τα δικά μου ζώα. Αν είχα καταλάβει κάτι, θα είχα δράσει διαφορετικά. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έγινε. Εύχομαι να τους πιάσουν», κατέληξε.

Δείτε όλη την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top