Γλυκά Νερά έγκλημα: Ο σύζυγος της Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό στην Αλόννησο

Σε λίγη ώρα η κηδεία της 20χρονης - Θρήνος για την άγρια δολοφονία

Η άφιξη του συζύγου της Καρολάιν για την κηδεία της στην Αλόννησο, έχοντας αγκαλιά το μωρό τους- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην Αλόννησο έφτασε ο σύζυγος της Καρολάιν, για την τελευταία πράξη του δράματος του τραγικού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη, η οποία δολοφονήθηκε από ληστές, θα πουν οι αγαπημένοι της στις 15:00, στο νησί όπου μεγάλωσε το κορίτσι αλλά και που γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η κηδεία της Καρολάιν - Πού στρέφονται οι έρευνες

Ο 32χρονος πιλότος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αλόννησο, έχοντας μαζί το μωρό τους, την 11 μηνών κορούλα τους. Είναι συντετριμμένος. Η γυναίκα του και μάνα του παιδιού τους δε θα είναι πια κοντά τους, εξαιτίας κάποιων αδίστακτων κακοποιών που δεν τους έφτανε να αποχωρήσουν από το σπίτι, με τη λεία τους.

Γλυκά Νερά: Η άφιξη του συζύγου της Καρολάιν για την κηδεία της στην Αλόννησο, έχοντας αγκαλιά το μωρό τους

Γλυκά Νερά: Η άφιξη του συζύγου της Καρολάιν για την κηδεία της στην Αλόννησο, έχοντας αγκαλιά το μωρό τους

Νωρίτερα, σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Βόλου. Τη σορό της 20χρονης Καρολάιν από την Αθήνα στην Αλόννησο συνόδευσε η μητέρα της κοπέλας. Η κυρία Σούζαν ήταν καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη από συγγενείς.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Κατέρρευσε η μητέρα της Καρολάιν όταν έφτασε η σορός

Η φονική ληστεία στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και το εξωτερικό, λόγω της βρετανικής καταγωγής της Καρολάιν. Το αποτρόπαιο έγκλημα είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. 

Γλυκά Νερά: «Κατάλαβα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθε η αστυνομία»

«Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει ήδη πού είναι τα χρήματα. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν. Η κορούλα μου, ευτυχώς, δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και είναι καλά. Βρίσκεται σε ασφαλή χέρια», δήλωσε χθες ο σύζυγος της κοπέλας.

Οι φίλοι της 20χρονης Καρολάιν την αποχαιρετούν με ένα νησιώτικο τραγούδι που έγραψαν στη μνήμη της.

Το τραγούδι στη μνήμη της 20χρονης Καρολάιν- εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top