Γλυκά Νερά έγκλημα: Κατέρρευσε η μητέρα της Καρολάιν όταν έφτασε η σορός

Σπαρακτικές σκηνές στο λιμάνι, λίγο πριν την κηδεία στην Αλόννησο

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, όταν έφτασε εκεί η σορός της 20χρονης Καρολάιν για να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, όπου στις 15:00 θα γίνει η κηδεία της. 

Γλυκά Νερά: Τρεις «παρόμοιες» ληστείες στο μικροσκόπιο των αρχών

Η μητέρα της και ελάχιστοι συγγενείς συνόδευαν το φέρετρο της αδικοχαμένης 20χρονης, που δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στα μάτια του μωρού της και του συζύγου της. 

Η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Η μητέρα της Καρολάιν ντυμένη στα μαύρα συνόδευσε το φέρετρο με την κόρη της - φωτογραφία: TheNewspaper.gr

Η κυρία Σούζαν ήταν καταρρακωμένη και μπήκε στο πλοίο υποβασταζόμενη από έναν από τους συγγενείς, με τα μάτια της να είναι κατακόκκινα από το κλάμα για τον χαμό της κόρης της. 

Γλυκά Νερά: Ερευνάται πιθανή εμπλοκή προσώπου υπεράνω υποψίας

Ντυμένη στα μαύρα, ακολούθησε το φέρετρο που μετέφερε την Καρολάιν και στη συνέχεια απομονώθηκε σε μια καμπίνα, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της. Πλησιάζει η ώρα που θα αποχαιρετήσει το παιδί της για τελευταία φορά. 

Νεκροφόρα με 20χρονη Γλυκά Νερά

Η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν θα γίνει σήμερα στις 15:00 στην Αλόννησο - φωτογραφία: TheNewspaper.gr

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβεί στο νησί για την κηδεία με ελικόπτερο. Σε ένδειξη πένθους η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος θα παραμείνει σήμερα κλειστή. 

Γλυκά Νερά: «Κατάλαβα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθε η αστυνομία»

Η 20χρονη Καρολάιν, με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο πριν από πολλά χρόνια και δημιούργησαν εκεί μια νέα ζωή. 

Το φέρετρο με την 20χρονη Καρολάιν

Το φέρετρο με την 20χρονη Καρολάιν έφτασε στο λιμάνι του Βόλου νωρίς το πρωί  - φωτογραφία: TheNewspaper.gr

Από τα εννέα της χρόνια, μικρό κορίτσι, πήγε σχολείο στο νησί των Σποράδων. Στον τόπο όπου θα κηδευτεί γνώρισε και τον έρωτα της ζωής της. 

Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να ξυπνήσει

Οι φίλοι της, οι δάσκαλοί της, μιλούν για ένα κορίτσι πρόσχαρο, γελαστό και πολύ δραστήριο, ενώ όλοι έλεγαν πως μέσα σε τρία χρόνια πέτυχε όλους της τους στόχους, πέρασε στο πανεπιστήμιο, παντρεύτηκε κι έκανε οικογένεια, σαν να γνώριζε ότι θα φύγει νωρίς από τη ζωή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top