Γλυκά Νερά: «Κατάλαβα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθε η αστυνομία»

Νέες δηλώσεις του συζύγου της 20χρονης Καρολάιν

Στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, τον τόπο της ευτυχίας του, που μετατράπηκε σε τόπο εφιάλτη, βρέθηκε πάλι σήμερα ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τρεις αδίστακτους διαρρήκτες που εισέβαλαν σε αυτό για να το ληστέψουν. 

Συντετριμμένος, ο πιλότος μίλησε ξανά στους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το έγκλημα να απευθυνθεί στην αστυνομία. 

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν με ένα κομμάτι ύφασμα και τα χέρια τους την Καρολάιν

«Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει ήδη πού είναι τα χρήματα. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν. Η κορούλα μου, ευτυχώς, δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και, ευτυχώς, είναι καλά. Βρίσκεται σε ασφαλή χέρια», είπε ο σύζυγος της κοπέλας.

Ο σύζυγος της 20χρονης

Δεν μπορέσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο σύζυγος της Καρολάιν

Όσον αφορά στην εξέλιξη των ερευνών, τόνισε πως οι αστυνομικοί δουλεύουν σκληρά και μεθοδικά για να διαλευκάνουν την υπόθεση και ότι έχουν στοιχεία στα χέρια τους που τους κάνουν αισιόδοξους ότι θα βρουν και θα συλλάβουν τους δράστες.

Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό» - Οι πρώτες δηλώσεις

«Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις τρεις τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι αυτά τα παιδιά. Παρακαλώ όποιον μπορεί να γνωρίζει ένα στοιχείο, να το καταθέσει στις Αρχές», είπε.

Δηλώσεις συζύγου Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος έκανε έκκληση όποιος γνωρίζει το παραμικρό να το καταθέσει στην αστυνομία

Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να ξυπνήσει

Το πρωί, ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων πήγε πάλι στο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, προκειμένου να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις των αστυνομικών, αλλά και να ακούσει τις προφορές τεσσάρων αλλοδαπών, ενός Αλβανού, ενός Ρομά, ενός Ρώσου κι ενός Γεωργιανού, μήπως και αναγνωρίσει τη γλώσσα που μιλούσε ο ένας από τους τρεις ληστές. 

Παράλληλα αύριο στις 15:00 θα γίνει στην Αλόννησο η κηδεία της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Η πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δολοφόνων 

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση ξεσκονίζουν δεκάδες βίαιες ληστείες των τελευταίων πέντε ετών που μοιάζουν με αυτή στα Γλυκά Νερά. Επίσης, στο μικροσκόπιο έχουν μπει πάνω από 100 σεσημασμένοι διαρρήκτες, αλλά και πέντε συμμορίες που λυμαίνονται τα βορειοανατολικά προάστια. 

Γλυκά Νερά: «Είναι σκληροί εγκληματίες. Απείλησαν την κοπέλα με το παιδί»

Αυτό που αναζητούν είναι το λάθος που έχουν κάνει οι δράστες, οι οποίοι κρίνονται επιπόλαιοι από τους profilers της ασφάλειας. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα αποτυπώματα και το δείγμα DNA που ελήφθη από τα θύματα, και εξετάζεται και το υλικό που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή. 

Το ερώτημα που θέλουν να απαντήσουν είναι γιατί οι δράστες έφτασαν στο σημείο να δολοφονήσουν την 20χρονη, αφού, όπως κατέθεσε ο σύζυγός της, δεν τους αντιστάθηκαν καθόλου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top