Γλυκά Νερά: Έπνιξαν με ένα κομμάτι ύφασμα και τα χέρια τους την Καρολάιν

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση έφραξαν και τη μύτη της 20χρονης

Tα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 20χρονης μητέρας- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Βασανίστηκε κι έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από απάνθρωπους ληστές, σε ηλικία μόλις 20 ετών κι ενώ δίπλα της έκλαιγε το μωρό της, που έγινε μάρτυρας μιας τραγικής ιστορίας. Η δολοφονία της Καρολάιν έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, ενώ ακόμα πιο ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως, από την ιατροδικαστική εξέταση.

Γλυκά Νερά φόνος: Σχεδίαζαν επί μέρες τη ληστεία στο σπίτι της 20χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της νεαρής μητέρας προήλθε από ασφυξία. Ο δολοφόνος της φέρεται να της έφραξε την αναπνοή με κομμάτια από ύφασμα, αλλά και πιέζοντας με την παλάμη του το στόμα της. Το μένος του ήταν τέτοιο που φέρεται να της έφραξε με τα δάχτυλα του και τη μύτη. 

Γλυκά Νερά : Πού αναζητούν τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού έχει αποκλειστεί, όμως το βέβαιο είναι πως οι αδίστακτοι ληστές είχαν στόχο να φύγουν με λεία από τη μεζονέτα του ζευγαριού, αλλά και να τους κάνουν να σωπάσουν, με οποιαδήποτε κόστος. 

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού

Στην επικήρυξη των δραστών για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά προχώρησαν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Οικονομικών, χθες. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το ποσό ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.

Γλυκά Νερά φόνος: Ο πληροφοριοδότης, το DNA και οι κάμερες

Η μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφόνηκε η 20χρονη Καρολάιν από αδίστακτους ληστές- φωτογραφία Eurokinissi

Η μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφόνηκε η 20χρονη Καρολάιν από αδίστακτους ληστές- φωτογραφία Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι η άγρια δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι όπου ζούσε η 20χρονη Καρολάιν με τον 32χρονο σύζυγό της και το 11 μηνών κοριτσάκι τους. Το σκυλί της οικογένειας βρέθηκε νεκρό στα κάγκελα. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου. Πρώτα ακινητοποίησαν τον 32χρονο, δένοντάς τον σε καρέκλα.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να κάνουν την 20χρονη Καρολάιν να σωπάσει, καθώς ούρλιαζε όταν απείλησαν με όπλο το μωρό της. Οι δράστες αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος φαίνεται πως είχαν σκοπό να φύγουν με λεία από το σπίτι και με οποιοδήποτε κόστος.

Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό» - Οι πρώτες δηλώσεις

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» είπε χθες κατά την κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όλα όσα βίωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top